.

Particuliere basisonderwijs

.
Winford

In Den Haag is een privé school die particulier basisonderwijs aanbiedt:  Winford. Bij Winford staat kwaliteit centraal. Daarnaast is het bieden van de juiste begeleiding voor ieder kind een centrale waarde op de particuliere school. Zo is er extra aandacht voor leerlingen met problemen als faalangst of juist hoogbegaafdheid.

.

Particuliere scholen voor vmbo, havo en vwo

.
Luzac

Daarnaast is er particuliere school Luzac in Den Haag, met 30 jaar ervaring. Leren leren staat hier centraal, en het bieden van een plezierige leeromgeving. Indien nodig kunnen leerlingen hier ook worden klaargestoomd voor het eindexamen en hiervoor persoonlijke begeleiding krijgen. Een combinatie van kleine klassen en persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat leerlingen het maximale uit zichzelf halen.

Winford

Ook in het politieke centrum van ons land, Den Haag, zijn uiteraard verschillende particuliere scholen gevestigd. U kunt hier bijvoorbeeld terecht bij Winford. Deze school biedt zowel middelbaar- als basisonderwijs aan en hecht erg aan een persoonlijke benadering.  De klassen op deze particuliere school in Den Haag zijn daarom klein.

.