Winford heeft particuliere basisscholen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. In Amsterdam en (vanaf augustus 2021) in Haarlem, biedt Winford naast Nederlandstalig particulier basisonderwijs ook tweetalig particulier basisonderwijs.

Op sommige scholen zijn leerlingen welkom van groep 3 tot groep 8, op andere scholen worden leerlingen voorbereid op het middelbaar onderwijs vanaf de bovenbouw, groep 5 tot en met 8.

Informatie kunt u aanvragen via info@winford.nl.

Pluspunten

Kleine lesgroepen
Persoonlijke benadering van de leerling
Ruimte voor ontwikkeling van het kind
Maatwerk in leermethoden
Grote leeropbrengst

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

  • 10 scholen in het land
  • waarvan 2 bilingual
  • Basisonderwijs
  • 10 leerlingen per leerkracht
  • Groep 3 t/m 8

Meer informatie over Winford

Juiste ondersteuning

Op het basisonderwijs op Winford staat kwaliteit centraal. Wij geven iedere leerling de juiste ondersteuning op zijn of haar eigen niveau. Ook als uw kind het niet dreigt te redden in het reguliere basis- onderwijs, biedt Winford Basisonderwijs uitkomst.

Kinderen met lichte leerstoornissen zoals dyslexie of faalangst zijn ook goed op hun plaats bij Winford basisonderwijs, net als hoogbegaafde kinderen. Begeleiding op maat, persoonlijke aandacht en een gestructureerd programma zorgen ervoor dat juist deze kinderen optimaal kunnen presteren.

En wilt u uw zoon of dochter optimaal voorbereiden op de Cito-toets? Dan kunt u hem/haar ook inschrijven voor alleen groep acht.

Winford gelooft in uw kind

Door uw kind gelijkwaardig te behandelen, leert hij of zij te geloven in zijn of haar eigen kunnen. Wij geloven dat ieder kind talenten heeft. Wij helpen uw zoon of dochter deze talenten te ontdekken en ze te ontplooien.

Wij zijn een kleine school, geen leerfabriek. Met kleine groepen krijgt uw kind oprechte aandacht. Onze gedreven, vakbekwame leerkrachten nemen uw kind serieus en zetten hem of haar met vertrouwen in het leven.

Winford basisonderwijs

Kennismaking met Winford Basisonderwijs

U kunt kennismaken met Winford Basisonderwijs via een open dag bij u in de regio. U kunt dan kennismaken met leerlingen en docenten en de fijne sfeer op onze school zelf ervaren. Lijkt het uw zoon of dochter leuk om kennis te maken met onze (pre)brugklas, dan nodigen wij hem of haar graag uit voor de kennismakingsdag. Uitgebreide regionale informatie voor een locatie bij u in de buurt, vindt u op de pagina “Informatie of vergelijken van scholen in het basisonderwijs“.

 

Winford Amsterdam
Winford Amsterdam Bilingual
Winford Apeldoorn
Winford Arnhem
Winford Den Haag
Winford Den Haag Bilingual
Winford Haarlem Bilingual
Winford Leiden
Winford Rotterdam
Winford Utrecht
Scroll naar boven