Winford heeft scholen voor het voortgezet onderwijs in gevestigd in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem  Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Op alle scholen kunnen leerlingen volledig onder- en bovenbouw onderwijs volgen op alle niveaus. Van vmbo-tl tot en met vwo. Op drie scholen is het dit schooljaar mogelijk om examen goe doen in vmbo-kb.

Pluspunten

Kleine klassen, gemiddeld 7 leerlingen
Persoonlijke aanpak, begeleid maatwerk
Verlengde brugklas, uitgestelde keuze
Examen doen in eigen tempo
Effectief in online onderwijs

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

  • 7 Winford-scholen door het land
  • Voortgezet Onderwijs
  • VMBO-TL, VMBO, HAVO en VWO
  • VMBO-Kaderberoeps op 3 locaties

De drie pijlers van het Winford onderwijs

 

1. Kleinschalig en persoonlijk onderwijs

Kleinschaligheid is de belangrijkste pijler van ons succes. Dankzij onze kleine klassen van gemiddeld 7 leerlingen kunnen onze docenten echt leerlinggericht lesgeven. De lesinhoud wordt afgestemd op de individuele vaardigheden van uw zoon of dochter. Persoonlijk onderwijs wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer die de concentratie en het zelfvertrouwen vergroten.

2. Maatwerk in begeleiding

Bij Winford vinden wij het essentieel dat ons onderwijs zo goed mogelijk aansluit op de leerbehoeftes van de leerling. Bij nieuwe leerlingen beginnen we met een startonderzoek zodat we een vakkenpakket, een niveau en een tempo op maat kunnen aanbieden. Vervolgens stemmen onze docenten de lessen heel gericht af op de individuele vaardigheden van uw zoon of dochter. Dit doen ze doorlopend gedurende de hele studie.

3. Meer rendement uit talent

Leerlingen halen veel meer rendement uit hun talent als ze zich een goede studie-aanpak eigen maken. Winford besteedt veel aandacht aan de juiste technieken en het gedrag om te komen tot optimale studieresultaten:

  • Het volgens een duidelijke structuur opbouwen en ordenen van de kennis
  • Het grondig kunnen analyseren en samenvatten van teksten
  • Het scheiden van hoofd- en bijzaken

Deze studietechnieken komen ook in het vervolgonderwijs erg goed van pas. Ruim 60% van de Winford leerlingen behaalt een duidelijke leerwinst, zij doen examen op een hoger niveau of zij versnellen het traject. Voor Winford is het heel belangrijk dat leerlingen op Winford plezier in het leren hebben of weer terug krijgen. Door vertrouwen uit te spreken naar de leerlingen toe, zullen zij ook weer op zichzelf gaan vertrouwen en meer kunnen dan zij aanvankelijk dachten. Winford vat deze drie waarden samen in “De kracht van aandacht”.

Winford Amsterdam
Winford Apeldoorn
Winford Arnhem
Winford Den Haag
Winford Leiden
Winford Rotterdam
Winford Utrecht
Scroll naar top