Winford is gevestigd in Amsterdam (vanaf 2005), Den Haag (2001), Utrecht (1983), Rotterdam (2014) en Leiden (voorheen Vrijbergen) (1974). Op alle scholen kunnen leerlingen tegenwoordig volledig onder- en bovenbouw onderwijs volgen op alle niveaus.

Ook voor primair onderwijs kunnen leerlingen terecht op Winford, op sommige vestigingen van kleuter tot groep 8 (Leiden en Den Haag), op andere scholen worden leerlingen voorbereid op het middelbaar onderwijs in de groepen 6 tot en met 8.

Kleine klassen
Persoonlijke benadering leerling
Ruimte voor ontwikkeling individu
Mogelijkheid van deelcertificaten
Veel aandacht voor studievaardigheid

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

  • 8 locaties Winford door het land
  • Voortgezet Onderwijs
  • .. leerlingen
  • Bereid voor op examen via school
  • VMBO-TL, VMBO, HAVO en VWO
  • VMBO-Kader op 3 locaties

Werkwijze Winford

De school biedt de leerling persoonlijke begeleiding in klassen van maximaal 12 leerlingen. Het is mogelijk om zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs te volgen. Winford is speciaal gericht op leerlingen die op de een of andere manier niet goed meekomen op school. De particuliere school biedt persoonlijke begeleiding op het juiste niveau. Door deze aandacht kunnen leerlingen hun talenten optimaal ontwikkelen. De kleine klassen en ervaren docenten op Winford zorgen voor een omgeving waarin dit kan.

Voor het ontwikkelen van hun talenten hanteert de particuliere school drie pijlers: zelfstandigheid, zelfreflectie en zelfvertrouwen. Door enerzijds structuur te bieden en eisen te stellen, worden leerlingen gestimuleerd zelfstandig aan de slag te gaan en doelen te stellen. Daarnaast wordt op Winford aandacht besteed aan zelfreflectie. Wat wil een leerling bereiken en hoe kan hij daar komen?

Ten slotte is het belangrijk dat leerlingen op Winford hun plezier in leren weer terug krijgen. Door vertrouwen uit te spreken naar de leerlingen toe, zullen zij ook weer op zichzelf gaan vertrouwen en meer kunnen dan zij aanvankelijk dachten. Winford vat deze drie waarden samen in “De kracht van aandacht”.

Winford Amsterdam
Winford Apeldoorn
Winford Arnhem
Winford Den Haag
Winford Leiden
Winford Rotterdam
Winford Utrecht
Scroll naar top