Particulier Onderwijs Nederland

Altijd actuele informatie
 

Informatie over Particulier Onderwijs Nederland is gericht op de samenwerking van Adviesbureau CASA  met het particulier onderwijs in Nederland. Het particulier onderwijs maakt momenteel een opmars door in Nederland, waarbij particulier onderwijs bestaat uit onderwijs dat niet door de overheid wordt betaald. Particuliere scholen moeten wel aan bepaalde eisen voldoen, maar zijn verder vrij in de invulling van het onderwijs. De onderwijsinspectie houdt toezicht op het niveau van het onderwijs.

Bij de uitwerking van deze website heeft Adviesbureau CASA nauw samengewerkt met scholen uit het particulier onderwijs in Nederland. Aan de ene kant willen wij u uitgebreid informeren over de particuliere scholen op het gebied van basisonderwijs, voortgezet onderwijs en van MBO en HBO. Aan de andere kant willen wij scholen de gelegenheid bieden zichzelf te presenteren in woord en beeld.

Niet alle scholen doen op dit moment nog mee met de presentatie. Het gevolg is dat u over bepaalde scholen enkel algemene informatie vindt en over andere scholen uitgebreide informatie. Alleen als scholen actief meewerken, en dus ook een bijdrage leveren in het financieel onderhoud van deze site, krijgen zij volop ruimte om zich te presenteren.

Op enkele pagina’s is nadere informatie beschikbaar:

Adviesbureau CASA is opgericht in 1999 en heeft zich vanaf het begin gericht op het verwerven en gebruiken van domeinnamen die als zoekterm vaak voorkomen. Vandaar enkele andere websites, zoals particuliere-scholen.nlparticulier-beroepsonderwijs.nl en universiteit-en-mba.nl, maar ook vacatures-onderwijs.nl.

Voor nadere informatie over deze site kunt u zich richten tot de webmaster via info@particulieronderwijsnederland.nl of pon@fons-vernooij.nl.

Op deze manier hopen wij zo in de oriënterende fase een waardevolle bron van informatie te zijn in de keuze van de juiste privéschool. Heeft u nog specifieke vragen over een particuliere school neemt u dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven