Het Infinity College voortgezet onderwijs biedt particulier onderwijs aan op mavo-, havo- en vwo-niveau. Onze innovatieve aanpak staat voor betaalbaar onderwijs op maat voor uw kind.

Met 70 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs biedt het Infinity College een oplossing voor bijna iedere leerling. Met individuele aandacht, coaching, flexibele lessen, kleine klassen en tijd voor sport en cultuur bieden wij onderwijs op maat in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en (vanaf het schooljaar 2021-2022) ook in Eindhoven en Den Haag.

Door ons slimme onderwijsconcept kunnen wij dit voor ongeveer 50% van de kosten van het huidige particuliere onderwijs.

Pluspunten

Kleinschalig onderwijs in een rustige omgeving
Maximale flexibiliteit in eigen tempo en niveau per vak
Een persoonlijke coach die helpt om doelen te behalen
70 jaar bewezen onderwijsconcept. Meer dan 96% slaagt!
Innovatief en betaalbaar

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

  • 5 locaties: Amsterdam, Rotterdam,  Utrecht en vanaf 2021-2022 Eindhoven en Den Haag.
  • Voortgezet onderwijs
  • Bereid voor op staatsexamen
  • MAVO, HAVO, VWO
  • Van brugklas tot eindexamen

 

Meer informatie over het Infinity College

Onderwijs draagt bij aan het fundament van de brede ontwikkeling van leerlingen. Dat maakt het onze taak om juist de ontwikkeling van onze leerlingen optimaal te faciliteren. Wij zien onze school dus ook als een omgeving waarin leerlingen de kans krijgen om geboeid te raken. Niet alleen door de lesstof, maar ook door elkaar en de omgeving. Kortom: leren om te leven en niet leven om te leren.

Bewezen onderwijsconcept

Infinity College maakt gebruik van het bewezen onderwijsconcept van De Wereldschool, dat sinds 1948 wereldwijd succesvol wordt toegepast. In dit concept begeleiden vakdocenten leerlingen op afstand in het buitenland. De ouders hebben daarbij een coachende rol. Het grote voordeel van het Wereldschool onderwijs is de flexibiliteit. Het onderwijs wordt om de leerling heen gevormd. 

Het Infinity College biedt dus wat jij nodig hebt! Je kunt leren op je eigen niveau en tempo. Op het Infinity College wordt die rol van ouders vervuld door professionele coaches. Zij begeleiden je dagelijks op school bij het bereiken van je leerdoelen. Daarnaast is je vakdocent op afstand nu dichtbij. Je krijgt namelijk naast de begeleiding op afstand, ook les van je vakdocenten op school. Deze toevoegingen op het al bewezen onderwijsconcept, zorgen voor een optimale leeromgeving. Op basis van het Wereldschoolconcept helpt het Infinity College je bij het behalen van je diploma.

Infinity College voortgezet onderwijs

 

Behoefte individu centraal bij Infinity College voortgezet onderwijs

De snelle veranderingen in de huidige maatschappij, vragen van ons allemaal dat we blijven leren. Een leven lang leren dus. Maar hoe dan? En wat is daarvoor nodig? Bij het Infinity College richten wij ons niet enkel op het vergaren van vakinhoudelijk kennis en vaardigheden. We creëren zoveel mogelijk momenten om tot leren te komen. We leren je om te leren. Jouw ontwikkeltempo en leerbehoefte staan hierbij centraal.

De inhoud van het onderwijs wordt om jou heen georganiseerd. Zowel bij het vakkenpakket, als bij de inzet van docenten. Ook extra hulp en vakoverstijgende activiteiten organiseren we op deze manier. Alles wat jij nodig hebt om tot de gewenste ontwikkeling te komen, is op één plaats aanwezig. Aan welke ontwikkeling werken we samen? We leren je om te leren, en creatief en probleemoplossend te denken.

Voorspelbaar

Een voorspelbare omgeving is een belangrijke voorwaarde voor de inrichting van flexibel onderwijs. Voorspelbaar wat betreft plaats en tijd. Het Infinity College is dus goed bereikbaar en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Lestijden zijn iedere dag van 9:00 tot 17:00 uur. Door deze lestijden is er minder of geen huiswerk thuis.

Kennismaking met Infinity College Voortgezet Onderwijs

U kunt kennismaken met het voortgezet onderwijs van Infinity College via een open dag bij u in de regio. U kunt dan kennismaken met leerlingen en docenten en de fijne sfeer op onze school zelf ervaren. Uitgebreide regionale informatie voor een locatie bij u in de buurt, vindt u op de pagina “Informatie of vergelijken van scholen in het voortgezet onderwijs“.

Infinity Den Haag
Infinity Diemen
Infinity Eindhoven
Infinity Rotterdam
Infinity Utrecht
Scroll naar boven