Luzac biedt particulier voortgezet onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Er zijn 18 vestigingen van Luzac op verschillende locaties in het land. Op onderstaande kaart kunt u zien waar die vestigingen zijn en bovendien kunt u locale informatie opvragen.

Uw kind kan bij ons terecht van brugklas tot eindexamen. Wij geloven niet in gemiddelden, ieder kind is op zijn of haar manier opvallend en talentvol. Wel altijd met hetzelfde doel: een diploma behalen en toekomstdromen najagen. Wij staan graag in dienst van de ambities van uw zoon of dochter.

Pluspunten

Kleine klassen (gemiddeld 12 leerlingen)
Uniek leerlingbegeleidingssysteem
Slagen op het hoogst haalbare niveau
Schooldagen van 9 tot 5
Huiswerk maken doen we op school

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

  • 18 locaties Luzac door het land
  • Voortgezet Onderwijs
  • 3000 leerlingen
  • Bereid voor op examen via school
  • VMBO, HAVO, VWO

Meerdere leerroutes bij Luzac

Bij ons zijn er meerdere leerroutes mogelijk. Wij luisteren naar wensen en kijken naar mogelijkheden. Uw kind kan bijvoorbeeld versneld door de leerjaren heen gaan, maar kan er ook voor kiezen om vakken op te splitsen, het vakkenpakket uit te breiden of onderwijs te volgen op meerdere niveaus.

Toonaangevend onderwijs

Luzac bestaat ruim 30 jaar. Doordat we elke leerling persoonlijk en wendbaar begeleiden tot ná het behalen van het diploma, weten we zeker dat uw zoon of dochter slaagt. Niet alleen voor Luzac, ook in zijn of haar verdere leven. Ons toonaangevende onderwijs is een bewezen succesformule waar we met recht trots op zijn. Met 18 vestigingen door het hele land is Luzac de grootste particuliere middelbare school van Nederland.

Persoonlijke aandacht

Onze klassen bestaan uit gemiddeld twaalf leerlingen. Uw kind krijgt hierdoor de persoonlijke aandacht en begeleiding die hij of zij nodig heeft. Onze docenten zijn niet alleen heel goed, ze zijn ook oprecht betrokken bij elke leerling. Extra hulplessen worden graag gegeven en huiswerk wordt zo veel mogelijk onder begeleiding op school gemaakt. Uw kind bloeit op, ook thuis blijft dit niet onopgemerkt. Als het zelfvertrouwen en leerplezier toenemen, zijn onze leerlingen tot grootse dingen in staat.

Luzac. Zo goed kan onderwijs zijn.

Luzac ‘s-Hertogenbosch
Luzac Alkmaar
Luzac Amersfoort
Luzac Amsterdam (college)
Luzac Amsterdam (lyceum)
Luzac Arnhem
Luzac Breda
Luzac Den Haag
Luzac Eindhoven
Luzac Goes
Luzac Groningen
Luzac Haarlem
Luzac Heerenveen
Luzac Hilversum
Luzac Leiden
Luzac Rotterdam
Luzac Utrecht
Luzac Zwolle
Scroll naar top