open dagen in het particulier MBO-HBOOpen dagen in het particulier MBO-HBO zijn belangrijke momenten om kennis te maken met MBO- opleidingen en HBO-opleidingen. Als u een particuliere beroepsopleiding wilt volgen, rijst de vraag: welke particuliere instelling voor MBO of HBO kiest u? Want particuliere scholen verschillen soms behoorlijk van elkaar in doelgroep, werkwijze, grootte en sfeer.

Natuurlijk kunt u informatie verzamelen, maar uiteindelijk is sfeer proeven ook erg belangrijk en kan vaak zelfs de doorslag geven. Een laagdrempelige manier waarop dit kan is het bezoeken van een open dag op een onderwijsinstelling. Vooral bij business-scholen is het van belang om u te oriënteren op de mogelijkheden die zij bieden om een mooie carrière te na te streven. Vooral de mogelijkheden om stage te lopen zijn van belang om na te vragen.

Elders op deze site staat uitgebreide informatie over de scholen en de locaties waar zij actief zijn. Het gaat vooral om business scholen als het gaat om open dagen in het MBO-HBO. Natuurlijk vallen daar ook de nieuwe AD-opleidingen onder. Nadere informatie over de open dagen of open avonden is bijvoorbeeld op te vragen bij: Kronenburgh Business School, EuroCollegeTio Business School en IVA Business School

Informatie over locaties van deze scholen is te vinden via Locaties MBO-HBO-AD.

Als gevolg van de corona-crisis hebben veel particuliere scholen in het MBO en HBO hun open dagen, voorlichtingsbijeenkomsten en kennismakingsgesprekken anders georganiseerd. Aangezien deze informatie snel kan veranderen al naar gelang de situatie, is het beste om dit rechtstreeks bij de scholen te vernemen. Wij bieden u daarom hyperlinks aan naar de speciale pagina’s op de website van de scholen die deelnemen in deze portal..

Nadere informatie over open dagen in het particulier MBO-HBO:

EuroCollege in: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht

Tio Business School in: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht

IVA Business School in: Driebergen

Kronenburgh College in: Den Haag
(U bent elke dinsdagavond welkom om binnen te lopen tussen 19.00 en 21.00 uur.)

Scroll naar boven