De Tio Business School biedt MBO-opleidingen, HBO-opleidingen en een Master in Business Administration (MBA). Na afronding van de eerste twee jaar van een HBO-opleiding kun je een AD-diploma krijgen, een Associate Degree. Met deze opleidingen kun je je voorbereiden op een carrière in hospitality, toerisme of business. Het zijn allemaal  erkende opleidingen.

De vestigingen en klassen van de Tio Business School zijn kleinschalig, de klassen bestaan uit ongeveer 12 studenten. Daardoor kunnen docenten je veel persoonlijke aandacht geven. Ook is het mogelijk om versneld te studeren. Haal je hbo-diploma in slechts 3 jaar en je mbo-opleiding in 1 of 2 jaar.

Sinds september 2021 kun je ook een Master of Business Administration volgen bij de Tio Business School. In slechts 1 jaar word je opgeleid tot een echte professional. Je hebt geen werkervaring nodig om deze MBA te volgen. 

De Tio Business School is door de Keuzegids Hbo tot beste kleine hogeschool van Nederland verkozen. 

De opleidingen van de Tio Business School worden uitstekend beoordeeld door de Keuzegids Hbo en Mbo, de Nationale Studenten Enquête (NSE) en Elsevier.

Pluspunten

Persoonlijk en ondernemend
Excellent en kleinschalig
Supersnel studeren
Docenten uit de praktijk
Internationale mogelijkheden
Voor ondernemende studenten

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

  • 6 locaties door heel Nederland
  • Mbo, Hbo en Master
  • 1700 leerlingen
  • 2/4 jarige Mbo en 4 jarige Hbo
  • 1 jarige Mba

 

Meer over de Tio Business School

Kleinschalig en persoonlijk

Bij Tio zat je afgelopen jaar met gemiddeld 10 studenten in de les. Dankzij de kleine klassen heb je veel persoonlijk contact met je docenten en medestudenten. Van de NVAO kreeg de Tio Business School het bijzonder keurmerk “Kleinschalig en intensief onderwijs”.

Gemotiveerde studenten

Studeren bij de Tio Business School is een bewuste keuze. Bijna 70% van de hbostudenten betaalt de opleiding (deels) zelf en is daardoor extra gemotiveerd. Dit zorgt voor goede resultaten en enthousiaste docenten.

Snel studeren

Je kunt al in 3 jaar je hbodiploma of in 2 jaar je Associate degree-diploma op zak hebben. Na afronding van je hbo-bachelor kun je in 1 jaar je MBA halen.

Betaalbaar voor iedereen

De Tio Business School is betaalbaar voor iedereen dankzij de hbo-studiefinanciering van DUO. Op basis van een gemiddeld startsalaris betaal je na je studie slechts € 25,- per maand terug.

Internationale mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden om in het buitenland te studeren. Tio Business School heeft een uitgebreid internationaal netwerk. Studenten hebben veel mogelijkheden om buitenlandervaring op te doen en er studeren ook buitenlandse studenten op de Tio-vestigingen.

Groot netwerk

Tio Business School heeft vestigingen door het hele land, en daardoor in Nederland én internationaal goede contacten met het bedrijfsleven. Bovendien brengen de docenten een groot netwerk mee. Dat zorgt voor interessante stages en mooie carrièremogelijkheden!

Docenten uit de praktijk

De docenten van de Tio Business School zijn professionals met uitvoerige werkervaring op hun vakgebied. Ze brengen hun praktijkervaring direct over op de studenten. Bovendien hebben ze vrijwel allemaal een mastertitel.

De Tio Business School aan kop

Nationaal is de Tio Business School marktleider op het gebied van particuliere hbo- en mbo-opleidingen. In de onafhankelijke Keuzegids, gebaseerd op de Nationale Studenten Enquête (NSE), gaan de opleidingen van de Tio Business School al jarenlang aan kop. 

Ondernemend

Als private hogeschool kan de Tio Business School snel reageren op actuele vragen uit het bedrijfsleven en op de wensen van studenten en op onvoorziene omstandigheden Zo volgen Tio-studenten alle lessen live op de vestiging én online aan. De Tio Business School brengt het ondernemende karakter over op jou als student. Doordat Tio opleidt voor verschillende branches, ontwikkel je een open mind waarmee je ook in je eigen sector het verschil kunt maken.

Excellent

De Tio Business School stimuleert studenten te excelleren via onder meer een honours programme, managementfuncties bij projecten, versneld studeren en deelnames aan interne en externe competities.

Ik heb een aantal open dagen van verschillende hogescholen bezocht, omdat ik al vrij snel wist dat ik een economische opleiding wilde volgen. Mijn vader stelde voor om ook bij Tio te gaan kijken. Ik heb een open dag bezocht en me vervolgens aangemeld voor een meeloopdag. Deze dag bevestigde mijn goede gevoel over Tio. Je ziet tijdens de meeloopdag ook echt de kwaliteit van de docenten. Ik heb vooral voor Tio gekozen, omdat er veel persoonlijke aandacht is, het is een professionele school is en klein van karakter.

Reinier Kuijt, Commerciële Economie en Ondernemerschap

Ik heb eerst de Hotelschool Maastricht gedaan, maar dat was niet leuk. Internationaal Business Management aan Tio is een veel bredere studie, bovendien spreekt de stad Amsterdam me aan.

Emma Bosman, International Business Management

Ik heb me in november al ingeschreven voor Tio. Ik hou veel van reizen en organiseren en twijfelde dus tussen Internationaal Toeristisch Management en Hotel- en Eventmanagement. Mijn idee was dat Hotel- en Eventmanagement een bredere studie zou zijn, dus koos ik daarvoor. Mijn ouders hebben een camping, maar willen zo lang mogelijk uitstellen dat ik daar ga werken. Ze willen dat ik eerst zoveel mogelijk zelf ga ontdekken. Ik heb al vaker gesurvivald, maar het is heel leuk en gezellig om nu tijdens het kamp veel mensen te leren kennen.

Natasja van den Brug, Hotel- en Eventmanagement
Tio Business School Amsterdam
Tio Business School Eindhoven
Tio Business School Groningen
Tio Business School Hengelo
Tio Business School Rotterdam
Tio Business School Utrecht
Scroll naar boven