De IVA Business School is opgericht in 1930 en uitgegroeid tot een toonaangevende business school met meer dan 22.000 oud-studenten. Bij aanvang van een studie aan de IVA Business School maak je de keuze tussen Automotive Business Management of Nautisch Business Management.

Je kiest voor een leuke, gestructureerde opleiding zodat jij een goede aansluiting vindt naar het bedrijfsleven. De IVA Business School is de perfecte start voor een succesvolle toekomst. De opleidingen zijn voltijd.

De duur van mbo en de kort hbo-opleidingen (IVA+) zijn 2 jaar. De duur van de voltijdse hbo-opleidingen is 4 jaar. De opleidingen starten allemaal in september. 

Pluspunten

Je krijgt hoogwaardig onderwijs
Je wordt persoonlijke gecoacht
Je hebt unieke groeimogelijkheden
Je hebt een hoge baanzekerheid
Je bouwt meteen aan je netwerk

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

  • Campus in Driebergen
  • MBO-HBO
  • 950 studenten
  • Automotive opleidingen
  • Nautische opleidingen
  • Sinds 1930

 

Studeren aan de hand van een thema dat jou interesseert

Bij aanvang van de hbo- of mbo-opleiding kies je een richting waarmee jij de meeste affiniteit hebt. Dit maakt jouw opleiding nóg leuker en interessanter! Je kunt kiezen voor hbo Automotive Business Management of hbo Nautisch Business Management. Deze thema’s komen gedurende de hele opleiding terug, daardoor leer je deze branches ook goed kennen. Aan het eind van de opleiding ontvang je een diploma Bachelor of Business Administration.

Mbo & Hbo Automotive Business Management

Tijdens onze mbo- en hbo Automotive opleiding word je opgeleid voor een succesvolle carrière in business. Je krijgt een breed vakkenpakket en lessen worden gegeven door ervaren docenten uit de praktijk. De IVA campus is groen en kleinschalig, wat de persoonlijke sfeer ten goede komt. Onze automotive opleiding is bekroond tot TOP Opleiding 2021 volgens de Keuzegids Hbo!

Mbo en Hbo Nautisch Business Management

Met de IVA Nautische mbo- en hbo-opleiding word je klaargestoomd voor succesvolle carrière in de jachtbouw en watersportwereld. Studenten vinden dankzij het brede lesprogramma ook vaak een baan in andere branches. Onze nautische opleiding is bekroond tot TOP Opleiding 2021 volgens de Keuzegids Hbo!

Particuliere opleiding met studiefinanciering

De particuliere mbo- en hbo-opleidingen van de IVA zijn rijkserkend. Hierdoor kunnen onze studenten gebruik maken van tegemoetkomingen van de DUO, zoals studiefinanciering, OV kaart en collegegeldkrediet. Bekijk hier meer informatie. Informatie over de Open Avonden en dagen kunt u vinden via:

Scroll naar top