Winford Academy MBO in Breda is een particuliere school voor het MBO en het voortgezet onderwijs, met bijzondere aandacht voor het VMBO. Bij Winford Academy worden talenten ontdekt en gestimuleerd. Het onderwijssysteem kenmerkt zich door een persoonlijke en flexibele aanpak. Elke leerling heeft tenslotte andere behoeften. 

Winford Academy is een school voor particulier voortgezet onderwijs met een uniek systeem. We noemen dit: “De nieuwe kunst van het lesgeven”. De student vindt de gevraagde kennis en de praktische vaardigheden van nu en straks dagelijks terug in onze lessen en opdrachten. Daarmee bieden we een tweejarige niveau 4 mbo-opleiding in drie richtingen. Hiermee helpen we iedere leerling op weg naar een succesvolle carrière!

Op dit moment bieden wij drie soorten MBO-opleidingen: Junior Accountmanager, International Business & Entrepreneurship en Marketing & Communicatie specialist. Deze opleidingen sluiten aan op onze opleidingen VMBO-K, VMBO-G, MAVO-VMBO-T en de onderbouw HAVO-VWO. De school is onderdeel van het landelijke netwerk van Winford.

Pluspunten

Creativiteit
Vrijuit denken
Eigen stijl
Aanvoelen van de markt
Durven

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

  • Verkorte 2-jarige MBO
  • Praktijkgerichte opleidingen
  • Interessante stages
  • Doorstromen naar HBO

Meer over Winford Academy MBO

Winford Academy MBO biedt drie mbo-opleidingen aan. Zij sluiten ook aan op het VMBO-traject dat wij via het voortgezet onderwijs aanbieden.

Junior Accountmanager

Als Junior Accountmanager breng jij een product, de markt en de (toekomstige) klant in kaart. Daarnaast adviseer je klanten over dit product en stel je marketing- en accountplannen op. Onderhandelen en verkoopgesprekken zijn dagelijkse kost, je wordt dan ook medeverantwoordelijk voor de verkoopresultaten van het accountteam. Net als de accountmanager bouw en onderhoud je relaties.

De opleiding Junior Accountmanager duurt 2 jaar. Je leert hoe je onderzoek doet naar de markt en voorstellen maakt voor commercieel beleid. Daarnaast leer je van begin tot eind alles over het verkooptraject. Ook wordt er veel aandacht besteed aan relatiebeheer en klantenservice.

International Business & Entrepreneurship

Dit is dé businessopleiding voor diegene die hun eigen onderneming willen. Tijdens de opleiding International Business & Entrepreneurship leer je alles over import, export, internationale marketing en krijg je commerciële communicatie in twee vreemde talen. Jij ziet overal kansen en wij leren jou hoe je met deze kansen om moet gaan en er succesvol mee kan worden. Jij kijkt graag over de grenzen en ziet jezelf later in een veelzijdige baan.

De opleiding International Business & Entrepreneurship duurt 2 jaar. Je leert hoe je onderzoek doet naar de markt en voorstellen maakt voor commercieel beleid. Daarnaast leer je van begin tot eind alles over het verkooptraject. Ook wordt er veel aandacht besteed aan relatiebeheer en klantenservice.

Marketing & Communicatie Specialist

Een Marketing & Communicatie Specialist is georganiseerd en kan overzichtelijk werken. Plannen & prioriteiten stellen zijn belangrijk, er zijn namelijk momenten waarop er veel verschillende taken uitgevoerd moeten worden. Hierbij is het belangrijk dat je rustig en geconcentreerd blijft werken en het overzicht niet kwijt raakt. Je hebt veel contact met klanten/collega’s, sociale skills zijn dus een must. Daarnaast heb je een flexibele, commerciële en dienstverlenende instelling.

De opleiding Marketing & Communicatie Specialist duurt 2 jaar. Tijdens de opleiding leer je hoe je taken uitvoert binnen de zakelijke dienstverlening en verzorg je marketing en (interne) communicatietrajecten.

Persoonlijk gesprek

De juiste keuze maken als het gaat om onderwijs is belangrijk. Om een goed beeld te krijgen van onze school en onderwijsvorm, kunt u terecht voor een persoonlijk gesprek.

Contactgegevens

Winford Academy Breda, Stationsplein 2, 4811 BB, Breda.
info@winfordacademy.nl,  Telefoon: 076-7002935

 

Scroll naar boven