Tijdens de open dagen van IVA Business School maak je kennis met de drie opleidingen: automotive, innovatie en nautisch business management. Wil je zakelijk succesvol worden? Laat je dan informeren over onze hbo- en mbo business opleidingen. Meld je aan voor een van de open dagen bij IVA. 

Open dagen bij IVA Business School

Open Dagen bij IVA Business School.

Op zaterdag 9 april is er een open dag op de IVA Business School om kennis te maken met de opleidingen van het IVA. Er is dan een ochtend bijeenkomst vanaf 10.00 uur. De volgende open dag is op donderdag 21 april vanaf 18.30. In de loop van het jaar zullen er nieuwe open middagen en avonden komen. Algemene informatie over IVA Business School is te vinden op de schoolpagina.

Voor nadere informatie en andere open dagen zie bij de website van de IVA.

Wat kun je verwachten?

Je krijgt een presentatie over de ins en outs van onze hbo- en mbo-opleidingen. Daarnaast wil je vast weten hoe het is om te studeren op een echte business school en wat voor vakken je krijgt. Hoe het is om IVA-student te zijn? En natuurlijk wil je weten wat je later kunt worden. Al deze vragen worden tijdens de Open Dag beantwoord en aan het einde van de presentatie kun je al je vragen stellen die we direct zullen beantwoorden. Je kunt je dan ook direct inschrijven voor een van de opleidingen.

Directe aanmelding is mogelijk via deze link

Kom alvast sfeer proeven op de Instagram pagina: IVADriebergen

P.S. In verband met de ontwikkelingen rond Corona is het altijd nuttig in contact te blijven met de IVA Business School over mogelijke wijzigingen.

Scroll naar boven