De open dagen bij de IVA Business School zijn geschikt om kennis te maken met de drie opleidingen: automotive, nautisch en innovation business management. Wil je zakelijk succesvol worden? Laat je dan informeren over onze Mbo en Hbo business opleidingen. Vooral de innovation business management opleiding is interessant. Het is een compleet nieuwe opleiding. Meld je aan voor een van de open dagen bij IVA. Kom een middag of een avond al naar gelang de tijd in het jaar waarin deze bijeenkomsten georganiseerd worden.

Open dagen bij IVA Business School

Informatie over de open dagen bij IVA in de komende tijd.

Op zaterdag 20 november is er een open dag op de IVA Business School  om kennis te maken met de opleidingen van het IVA. Er is een eerste bijeenkomst van 9.00 – 12.00 uur. Er is ook een tweede bijeenkomst van 13.15 tot 16.15 uur. De volgende open dag is op donderdag 16 december (van 18.30 – 21.30 ). In de loop van het jaar zullen er nieuwe open middagen en avonden komen. Algemene informatie over IVA Business School is te vinden op de schoolpagina.

Voor nadere informatie en andere open dagen zie bij de IVA.

Wat kun je verwachten?

Je krijgt een presentatie over de ins en outs van onze mbo- en hbo-opleidingen. Daarnaast wil je vast weten hoe het is om te studeren op een echte business school en wat voor vakken je krijgt. Hoe het is om IVA-student te zijn? En natuurlijk wil je weten wat je later kunt worden. Al deze vragen worden tijdens de bijeenkomst beantwoord en aan het einde van de presentatie kun je al je vragen stellen die we direct zullen beantwoorden.

Directe aanmelding is mogelijk via deze link. Kies vervolgens de bijeenkomst die je wilt bijwonen

Kom alvast sfeer proeven op de Instagram pagina: IVADriebergen

In verband met de ontwikkelingen rond Corona is het altijd nuttig in contact te blijven met de IVA Business School over mogelijke wijzigingezat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top