Keenschool leidt jonge mensen op tot oorspronkelijke denkers en doeners, die nodig zijn in de wereld van vandaag. Wij vragen van onze leerlingen zich te verhouden tot die wereld om zich heen. Daar hebben ze kennis voor nodig (vakinhoud), maar ook zelfkennis (hoe verhoud ik me daartoe?). De begeleiding is kleinschalig en op maat. Er is ruimte om inhoud en tempo van het onderwijs aan te passen. Veel leerlingen gaan van school met een diploma.

Keenschool heeft vier afdelingen met ieder een eigen karakter die soepel in elkaar overlopen. Deze afdelingen zijn niet leeftijdsgebonden, het niveau is doorslaggevend. In de rest van de tekst wordt regelmatig een leeftijdsindicatie aangegeven bij de afdelingen: dit is echter een richtlijn. Keencottage is voor leerlingen van 3-7 jaar. Keenvilla voor kinderen v an 6-11 jaar.

Keenquest is voor kinderen van 10-15 jaar. Je kunt doorstromen naar de middelbare school wanneer je daar sociaal, mentaal, fysiek en intellectueel klaar voor bent. Keencollege (15-18 jaar) is voor die leerlingen die een einddoel voor ogen hebben. We streven er naar jouw portfolio zo compleet mogelijk te krijgen: een reflectie van wat jij in je jaren op keenschool gedaan en bereikt hebt. 


Scroll naar boven