Keenschool leidt jonge mensen op tot oorspronkelijke denkers en doeners, die nodig zijn in de wereld van vandaag. Wij vragen van onze leerlingen zich te verhouden tot die wereld om zich heen. Daar hebben ze kennis voor nodig (vakinhoud), maar ook zelfkennis (hoe verhoud ik me daartoe?). De begeleiding is kleinschalig en op maat. Er is ruimte om inhoud en tempo van het onderwijs aan te passen. Veel leerlingen gaan van school met een diploma.

Keenschool heeft vier afdelingen met ieder een eigen karakter die soepel in elkaar overlopen. Deze afdelingen zijn niet leeftijdsgebonden, het niveau is doorslaggevend. 

Keencottage is voor leerlingen van 3-7 jaar. De cottage grenst direct aan de omheinde, avontuurlijke tuin, waar veel gespeeld en ontdekt kan worden. Binnen is een mix aan schoolmaterialen uit allerlei inspirerende onderwijsstromingen aanwezig.

Keenvilla is voor kinderen van 6-11 jaar. De villa-leerlingen hebben in de ochtenden een vast dagelijks programma, dat door het jaar heen een beetje varieert, maar altijd een themales, taal en rekenen bevat. Het middagprogramma bevat een lees-halfuurtje op de leeszolder met aansluitend per middag een ander programma.

Keenquest is voor kinderen van 10-15 jaar. Keencollege (15-18 jaar) is voor die leerlingen die een einddoel voor ogen hebben. 


Scroll naar top