IVA Business  School is opgericht in 1930 en uitgegroeid tot een toonaangevende business school met meer dan 22.000 oud-studenten. Bij aanvang van een studie aan IVA Business School maak je de keuze tussen Automotive Business Management,  Innovation Business Management (alleen HBO) of Nautisch Business Management.

Je kiest voor een leuke, gestructureerde opleiding zodat jij een goede aansluiting vindt naar het bedrijfsleven. IVA Business School is de perfecte start voor een succesvolle toekomst. De opleidingen zijn voltijd.

De duur van de hbo-opleidingen is 4 jaar en de duur van de mbo-opleidingen is 2 of 3 jaar. De opleidingen starten eind augustus.

IVA Business School

Pluspunten

Je krijgt hoogwaardig onderwijs
Je wordt persoonlijke gecoacht
Je hebt unieke groeimogelijkheden
Je hebt een hoge baanzekerheid
Je bouwt meteen aan je netwerk

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

  • Campus in Driebergen
  • MBO-HBO
  • 950 studenten
  • Automotive opleidingen
  • Nautische opleidingen
  • Sinds 1930

 

Studeren aan de hand van een thema dat jou interesseert

Bij aanvang van de hbo- of mbo-opleiding kies je een richting waarmee jij de meeste affiniteit hebt. Dit maakt jouw opleiding nóg leuker en interessanter! Je kunt kiezen voor automotive business management (hbo, mbo), innovation business management (hbo) of nautisch business management (hbo, mbo).

Deze thema’s komen gedurende de opleiding terug, daardoor leer je deze branches ook goed kennen. Aan het eind van de opleiding ontvang je een diploma Bachelor of Business Administration (hbo) of het mbo-diploma verkoopmanager mobiliteitsbranche niveau 4.

Nieuw bij IVA Business School: Hbo Innovation Business Management

Zelfrijdende auto’s, speed pedelecs, deelscooters, drones die onze pakketjes brengen. De wereld van mobiliteit, vervoer en logistiek verandert in razend tempo. Ben jij ondernemend en eigenzinnig? Denk je in digitale mogelijkheden en connectiviteit? Heb je een zesde zintuig voor innovatie en de oneindige manieren waarop we mobiliteit kunnen toepassen? Dan ben je geknipt voor de nieuwe hbo-opleiding Innovation Business Management aan de IVA. Misschien word je wel Drone Manager of Chief Mobility Innovation.Of je start een nieuwe dienst die de branche op z’n kop zet. Dankzij jou blijft Nederland koploper in de mobiliteitstransitie.

Lees hier meer over de opleiding Hbo Innovation Business Management

 

Hbo & Mbo Automotive Business Management

Tijdens onze Automotive hbo-opleiding of mbo-opleiding word je opgeleid voor een succesvolle carrière in business. Je krijgt een breed vakkenpakket en lessen worden gegeven door ervaren docenten uit de praktijk. De IVA campus is groen en kleinschalig, wat de persoonlijke sfeer ten goede komt. 

Hbo en Mbo Nautisch Business Management

Met onze Nautische hbo-opleiding of mbo-opleiding word je klaargestoomd voor succesvolle carrière in de jachtbouw en watersportwereld. Studenten vinden dankzij het brede lesprogramma ook vaak een baan in andere branches.

Particuliere opleiding met studiefinanciering

De particuliere hbo-opleidingen en mbo-opleidingen van de IVA zijn rijkserkend. Hierdoor kunnen onze studenten gebruik maken van tegemoetkomingen van de DUO, zoals studiefinanciering, OV kaart en collegegeldkrediet. Bekijk hier meer financiële informatie voor de hbo-opleidingen en de mbo-opleidingen.

Informatie over de Open Avonden en dagen kunt u vinden via: www.iva.nl/open-dagen.

Scroll naar boven