IBHS is een Hbo Business School in Amsterdam. Ons motto is: New Thinking. Bij IBHS helpen we graag onze jonge talenten groeien tot sterke, deskundige professionals en ondernemers klaar om de wereld te helpen veranderen.

Een brede praktijkgerichte business opleiding geeft vrijheid in de toekomst. Jaarlijks kunnen uitstromen met een erkend getuigschrift geeft vrijheid. Vrijheid en opties openhouden vinden wij bij IBHS belangrijk. Dit geeft versnelling, duidelijkheid en motivatie door vanaf de start doelgericht, begeleid en ondersteund te studeren.

Ondernemendheid en business zijn van belang voor iedere student (ook als je geen ondernemer wilt worden). Je ziet kansen en denkt in mogelijkheden. Het versterkt creativiteit, actiegerichtheid en onderzoekend vermogen.

Business draait om innovatie. Bij IBHS leer je bedrijfsmatig onderzoeken om te creëren, verbeteren en innoveren. Dat geeft New Thinking fundament.

We dagen je uit om na te denken over veranderingen in de wereld en hoe jij op ontwikkelingen inspeelt. Je leert de mentaliteit van een ondernemer en een leider. Je maakt je de omgangsvormen van het bedrijfsleven eigen. Je leert van de successen van mensen die zich bewezen hebben, maar ook van de fouten van mensen aan de top.

Dit doen we in een kleinschalige omgeving. Iedere student wil gezien en gehoord worden. Op IBHS zit je in een groep met 8 tot 12 studenten. Het maakt echte interactie mogelijk en is wel zo gezellig.


Scroll naar boven