IBHS is een school voor International Business & Hospitality Studies, een internationaal georiënteerde studie bedrijfskunde. Met een team van ervaren mensen willen we graag een verschil maken. Een verschil in de wereld van onderwijs en een verschil in jouw leven. We streven naar een blijvende invloed in jouw denken en presteren, zodat jij jouw eigen toekomst vorm kunt geven. 

Wij zijn geen typische school, maar een plek waar je werkt aan die toekomst. Jij bent geen student, maar de leider van jouw eigen pad, een young professional in wording. Met de gereedschappen en kennis die wij aanreiken zelf bouwt aan het eindproduct: een zelfverzekerde manager of ondernemer die klaar is om de wereld te helpen veranderen.

Pluspunten

 Erkend BBA in 3 jaar.
 Werken als young professional.
 Getuigschrift ook al na 1 of 2 jaar.
 Praktijkgericht en -toegepast.
 Focus op nieuwe duurzame economie.
 Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

  • HBO en AD
  •  Gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas
  • Hoger onderwijs
  • Samenwerking met de SDO-hogeschool
  • Kleinschalig

TWEE STUDIERICHTINGEN

Binnen onze Bachelor of Business Administration (een internationaal georiënteerde studie  bedrijfskunde) kun je kiezen uit één van de twee studierichtingen: Creativiteit & Ondernemerschap of Hotel & Hospitality. In de studierichting Creativiteit & Ondernemerschap begeleiden we jou bij het ‘out of the box’ denken.  

Door te sparren met je business coach kun je tot nieuwe inzichten komen, waar jij en jouw onderneming van groeien! In de studierichting Hotel & Hospitality leer jij vaardigheden die niet alleen in deze branche, maar ook in andere goed van pas komen.  En ook plannen voor een eigen onderneming binnen deze sector kunnen bij IBHS uitgewerkt worden. 

 

JOUW TOEKOMST

In drie jaar willen we je klaarstomen voor een hbo-diploma, een internationaal erkende Bachelor’s Degree. Maar we geven je meer mee. We dagen je uit om na te denken over veranderingen in de wereld en hoe jij op ontwikkelingen inspeelt. We willen dat je de mentaliteit van een ondernemer en leider aanleert en dat je de omgangsvormen in het bedrijfsleven je eigen maakt. 

We willen je laten leren van de successen van mensen die zich bewezen hebben, maar ook van de fouten van mensen die aan de top staan of hebben gestaan.We geven je theoretische kennis, praktijkvoorbeelden en helpen je in persoonlijke ontwikkeling om uiteindelijk zelf alles toe te kunnen passen.  We willen je helpen je dromen en passies te vinden en na te jagen, je sterke eigenschappen te versterken en je zwaktes en angsten te overwinnen en omzeilen. We zijn er voor jou en jouw toekomst!

LEIDERS VAN DE TOEKOMST

IBHS staat voor kwaliteit. We leveren graag een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze studenten, zodat zij klaar worden gestoomd voor een toekomst in International Business Management. Naast een prachtig diploma willen we onze studenten graag ook stimuleren in hun persoonlijke ontplooiing.

Met persoonlijke coaching en praktijkgericht onderwijs willen we onze studenten ontwikkelen tot de leiders van de toekomst, zodat zij ook leren inspelen op veranderingen in de huidige maatschappij en de nieuwe economie.

 

WIE WIJ ZIJN

Bijna alle teamleden van IBHS hebben een verleden in het onderwijs. De ervaringen in dat verleden hebben geleid naar een wens om particulier onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken en onderscheidend, kwalitatief hoogwaardig onderwijs te geven.

Naast vakdocenten zijn de praktijkdocenten zijn vooral afkomstig uit het bedrijfsleven en willen ze graag met jou hun eigen ervaringen delen. Onze Studie Coaches helpen bij de studiebegeleiding en planning. Met Business Coaches werken we aan ondernemersplannen en jouw persoonlijke ontwikkeling.

KOM JE BIJ ONS KIJKEN?

Je bent natuurlijk bij ons van harte welkom voor een kennismaking. Bel of mail ons voor een afspraak om jouw mogelijkheden te inventariseren op telefoonnummer 020 – 210 15 10 of mail naar info@ibhs.nl. Je kunt ook meer informatie vinden op onze website: ibhs.nl.

Scroll naar top