De School van HIP is een reguliere particuliere school voor voortgezet onderwijs. Dat betekent dat wij het reguliere curriculum aanbieden, maar dan met vele aanvullingen, die je niet zomaar ergens anders vindt. Zoals ons eigen Diagnostiek & advies centrum, de mogelijkheid 2 jaar in 1 te doen en persoonlijke huiswerkbegeleiding & bijlessen.

Op de School van HIP geven we gepersonaliseerd les en dat betekent vooral dat we rekening houden met jouw profiel. Een uniek onderwijsconcept, waar je de beste versie van jezelf wordt!

Pluspunten

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen graag naar school gaan, graag willen leren op basis van hun eigen intrinsieke motivatie en vooral zichzelf kunnen zijn. De intrinsieke motivatie kan gestimuleerd worden doordat leerlingen de ruimte hebben om hun eigen keuzes te maken, hun eigen manier van leren te bepalen en hun eigen tempo te kunnen volgen.

Het leerproces wint aan kwaliteit als de leerling samen met de docent zijn doelen kan bepalen en daar telkens op leert bij te sturen. Dit wordt vastgelegd in een persoonlijk leerplan. De groei van elke leerling wordt gestimuleerd door de voortdurende feedback, de regelmatige evaluaties en de zorg op maat. Op deze manier stimuleren wij onze leerlingen om telkens de lat iets hoger voor zichzelf te leggen.

Scroll naar top