Florencius is gestart te Laren als een particuliere basisschool. Daarna zijn nieuwe locaties geopend in Amstelveen en Haarlem. Inmiddels heeft Florencius ook een International School in Amstelveen.

Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs verzorgt Florencius huiswerkbegeleiding. Florencius hbo/wo verzorgt 1-op-1 studiebegeleiding, scriptiebegeleiding en bijles aan studenten.

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

Over Florencius

Florencius is gestart te Laren als een particuliere basisschool. Daarna zijn nieuwe locaties geopend in Amstelveen en Haarlem. Inmiddels heeft Florencius ook een International School in Amstelveen. Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs verzorg Florencius huiswerkbegeleiding. Florencius hbo/wo verzorgt 1-op-1 studiebegeleiding, scriptiebegeleiding en bijles aan studenten.

De belangrijkste reden om te kiezen voor particulier onderwijs is om tegemoet te komen aan een groeiende behoefte aan kwalitatief onderwijs op maat. Daarnaast biedt particulier onderwijs voor kinderen met een specifieke hulpvraag zoals dyslexie of dyscalculie of voor meerbegaafde kinderen meer steun dan het reguliere onderwijs.

Florencius basisonderwijs

Florencius biedt particulier basisonderwijs aan en streeft naar een ideale omgeving waarbinnen het kind tot bloei kan komen. Er is hierbij aandacht voor de vergroting van kennis, creativiteit, sportiviteit en emotionele intelligentie. Florencius heeft hiervoor goed gekwalificeerde docenten in dienst.

Voor elke leerling wordt in overleg met de ouders een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld. Zo wordt op Florencius nagestreefd de talenten van kinderen optimaal tot ontwikkeling te laten komen en kansen zo goed mogelijk te benutten.

Florencius International School

In September 2017 Florencius International School opened its doors in Amstelveen. Located in the same building and based on the same principles as Florencius Primary School, Florencius International School aims to give all children with an international background (expat or repat) a broad educational foundation.

The school works in small groups with each child following their own development plan. There are plenty opportunities for individual support and guidance. As we follow a holistic approach, our students are educated on physical, academic, emotional as well as spiritual levels.

Florencius Amstelveen
Florencius Haarlem
Florencius International Amstelveen
Florencius Laren
Scroll naar top