EuroCollege

. 5 locaties Eurocollege: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven

EuroCollege biedt versnelde hbo- en mbo-opleidingen aan. Succes kent altijd dezelfde oorsprong: doelgerichte en vasthoudende actie. “Learning by doing!”. 80% slaagt versneld.

Over EuroCollege

“The best way of learning about anything is by doing” Richard Branson

EuroCollege is bij uitstek de school voor ambitieuze mensen die uitgedaagd en geïnspireerd willen worden. Jongeren die meer uit zichzelf willen halen en zichzelf een succesvolle toekomst gunnen. Jongeren die willen leren van de besten. Onze docenten komen daarom uit het bedrijfsleven.

Op EuroCollege geloven wij dat studenten het meest leren van het opdoen van ervaringen. Daarom staat ‘Learning by Doing’ bij onze opleidingen centraal. Wij bieden echte projecten aan met echte deadlines en echte verantwoordelijkheden.

Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen (2020) en Eindhoven, biedt EuroCollege studenten de kans om versneld een hbo- of mbo-opleiding te volgen op het gebied van ondernemen, business, toerisme, hotels en evenementen. Het particulier onderwijs van de school geeft studenten de kans om zich binnen drie jaar te ontplooien tot echte business professionals.

Na het behalen van je EuroCollege diploma beschik jij niet alleen over de juiste kennis en ervaring, maar ook over de juiste mindset en wilskracht om van start te gaan aan een mooie en succesvolle carrière.

Service

Vraag gemakkelijk informatie aan bij meerdere scholen tegelijk via ons gebruiksvriendelijke reactieformulier.
Vraag informatie aan Ga naar website

Kenmerken

 • . 5 locaties Eurocollege: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven
 • Hoger Onderwijs,
 • 450 leerlingen
 • MBO, HBO, BA, MA, MBA, Post-HBO
 • Een aanpak die in het bedrijfsleven normaal is
 • Learning by doing
 • Versneld
 • Intensieve begeleiding en aandacht bij leerproblemen
 • Kleinschalig

WELKOM IN DE WERELD VAN BUSINESS, HOTEL, EVENT & TOERISME

Studeren aan een van de beste en leukste scholen van Nederland? Wil je onderdeel worden van ons interessante netwerk? Met de grootste kans van slagen via een versneld traject? EuroCollege is ‘the place to be’. Kies een van de uitdagende hbo- & mbo-opleidingen in hotel- en evenementen management, toerisme, business & entrepreneurship of finance management. Versneld & gecoacht, met heel veel praktijk!

School voor ambiteuze jongeren

EuroCollege is bij uitstek de school voor ambitieuze mensen die uitgedaagd en geïnspireerd willen worden. Jongeren die meer uit zichzelf willen halen en die in nieuwe netwerken willen stappen! Jongeren die willen samenwerken en willen leren van de besten. Onze docenten zijn succesvolle managers uit het bedrijfsleven.

Learning by doing

Ervaar de praktijk! Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert door te doen. Uiteraard ondersteund door beproefde theorie. Daarom nemen wij als school real life opdrachten aan uit het bedrijfsleven. Zo ervaar je wat het is om te werken voor echte opdrachtgevers, met echte deadlines en met echt geld.

Real life projects

Na het afronden van het eerste schooljaar ga je in het tweede jaar met een projectgroep aan de slag om een real life project te realiseren: een project met echte opdrachtgegevens, echte budgetten en echte deadlines. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor een goede uitvoering en geslaagd eindresultaat van het project. Op deze manier beleef je hoe het is om een echte manager te zijn.
EuroCollege biedt verschillende opleidingen aan op zowel mbo- als hbo-niveau. Voor ieder van deze opleidingen selecteren we bijpassende, uitdagende projecten uit de praktijk. Zo leer jij hoe je moet omgaan met opdrachten en uitdagingen die je straks ook in het bedrijfsleven tegen zult komen. Daarnaast leer je ook hoe het is om te werken met een externe opdrachtgever en bouw je direct een netwerk op van belangrijke contacten binnen de branche.

Kleinschalig

EuroCollege kiest ervoor om klein en overzichtelijk te zijn, zodat wij jou alle aandacht kunnen geven. Een EuroCollege vestiging telt maximaal ca 250 studenten. Kleinschalig onderwijs maakt dat de directie, de docenten en de staf een persoonlijke band met de studenten en vice versa ontwikkelen. Wij werken met en voor elkaar. Dat is de kracht van EuroCollege.

Versneld

Bij ons studeer je sneller omdat wij efficiënt met onze tijd omgaan. Wij kennen geen lesuitval en je hebt ook niet vier maanden per jaar vakantie. Daardoor kan een hbo-opleiding bij ons in minder dan drie jaar en een mbo-opleiding in twee jaar afgerond worden. Dit kan alleen bereikt worden met de juiste mindset, motivatie en enthousiasme.

Internationale kansen

De globalisering grote internationale kansen. In China, Zuidoost-Azië, India, Brazilië en Rusland schieten de bedrijven als paddenstoelen uit de grond. De grenzen vervagen.

Best presterend

EuroCollege, opgericht in 1949, is de best presterende erkende school van Nederland. Uit de audits die de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) regelmatig op scholen laat uitvoeren en inspectiebezoeken blijkt dat ons slagingspercentage de hoogste van Nederland is.

Erkend & geaccrediteerd

EuroCollege is een particuliere school en vind je in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. De opleidingen zijn erkend en geaccrediteerd door het ministerie en de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Studiefinanciering en de OV-jaarkaart gelden dus ook bij ons.

 • Student aan het woord

  “Het tweede jaar van EuroCollege staat grotendeels in het teken van het Senior-Project. Ik had de eer om het project Charity Diner te mogen uitvoeren. Het project kende veel hoogte- en dieptepunten met als uiteindelijk een prachtig resultaat voor de Make-A-Wish foundation van € 33,000,-!

  Tijdens dit project ben ik mezelf een aantal keer goed tegen gekomen en dit heeft er toe geleid dat ik veel nieuwe inzichten van mezelf kreeg. Dit een grote bijdrage heeft geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling.”

  Vincent van Agteren, student International Hotel & Hospitality Management

 • Afgestudeerde aan het woord

  “De sfeer bij EuroCollege is onbeschrijfbaar. Je hebt te maken met verschillende nationaliteiten, achtergronden en normen en waarden. Er is respect voor elkaar en er heerst een familiegevoel! Mijn tijd bij Eurocollege in één woord: TOP!”

  Dirk Overbeeke, afgestuurd aan de opleiding International Hotel & Hospitality Management, Operations Manager van Delta Hotel te Vlaardingen en stagebegeleider van onze studenten

 • Afgestudeerde aan het woord

  “Emilva heeft sinds kort haar eigen bedrijf in het organiseren van bruiloften en partijen. ‘Tijdens de middelbare school zat ik in de feestcommissie en vond het geweldig om bezig te zijn met het organiseren van feesten. Na twee open avonden bij EuroCollege was ik zo overtuigd, dat ik voor deze opleiding heb gekozen!”

  Emilva Tervoort, afgestudeerd aan de opleiding International Evenementen, Management en eigenaar van Santa Weddings & Events

Zoek een particuliere school in de buurt

Ontdek Tio's Topopleidingen op de open dag!
 • Plaats
 • Wat voor soort school?
Cabral Instituut
IVA Driebergen Business School
Winford
Hogeschool Tio
Europort Business School
Infinity college
Maastricht School of Management
De Nieuwe School
De Amsterdamse School
Instituut Blankestijn
Eurocollege
Luzac
Notenboom Business School