EuroCollege is een particuliere school voor ambitieuze jongeren. Jongeren die meer uit zichzelf willen halen en zichzelf een succesvolle toekomst gunnen. Jongeren die willen leren van de besten. Onze docenten komen daarom uit het bedrijfsleven.

Op het EuroCollege geloven wij dat studenten het meest leren van het opdoen van ervaringen. Daarom staat ‘Learning by Doing’ bij onze opleidingen centraal. Wij bieden echte projecten aan met echte deadlines en echte verantwoordelijkheden.

Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen (vanaf 2020) en Eindhoven, biedt EuroCollege studenten de kans om versneld een hbo- of mbo-opleiding te volgen op het gebied van ondernemen, business, toerisme, hotels en/of evenementen. Vanaf september 2021 biedt het EuroCollege ook associate degrees aan voor alle hbo-studies die op het programma staan.

Het particulier onderwijs van de school geeft studenten de kans om zich binnen drie jaar te ontplooien tot echte business professionals. Na het behalen van je EuroCollege-diploma beschik jij niet alleen over de juiste kennis en ervaring, maar ook over de juiste mindset en wilskracht om van start te gaan aan een mooie en succesvolle carrière.

Pluspunten

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

EuroCollege Eindhoven
EuroCollege Groningen
EuroCollege Rotterdam
EuroCollege Utrecht
Scroll naar top