‘Accountmanager Beleggen en Vermogensbeheer’ is een nieuwe 2 jarige voltijd studie MBO4 bij het KronenburgH MEAO College. Deze opleiding richt zich op alle aspecten van het beleggen en vermogensbeheer en geeft daarmee inzicht in het reilen en zeilen van de financiële wereld.

Zie jij jezelf werken bij een bank, een vermogensbeheerder, een beleggingsfonds of als online broker? Commercieel beleggen is een wereld met financiële risico’s. Maar er wordt ook veel geld verdiend. Ga leren hoe je een goed aandeel kunt kiezen. Of hoe je een lange termijn groeistrategie kunt bepalen. Of hoe je handelstechnieken kunt doorzien. Bekijk of je de verschillen tussen de financiële instellingen en platforms kunt ontdekken.

De wereld van beleggen en vermogensbeheer

Wil jij als accountmanager het beste voor je klanten? Wil jij goed leren doorvragen bij de klant om zo tot het beste vermogensbeheer te komen? Weet jij de interesse te wekken van potentiële klanten? Ga jij alle voorbereidingen verzorgen voor het adviesgesprek van de Klantadviseur met de Klant?

Heb jij dus interesse in de financiële wereld, maar wil je ook breder worden opgeleid middels het Kronenburgh Business Programma? Meld je dan aan voor de 2-jarige opleiding Accountmanager Beleggen en Vermogensbeheer, voltijd MBO4 bij het Kronenburgh MEAO College in Den Haag.

Scroll naar boven