De aanpak van EuroCollege is gebaseerd op discipline en structuur. Door de overvloed aan informatie, consumentenartikelen, belevingen en vermaak is het moeilijk voor jongeren om hun weg te vinden. Zij kunnen zich maar moeilijk staande houden in de maatschappij. Op EuroCollege erkennen wij dit probleem. Daarom bieden wij studenten juist discipline en structuur. Zo is de aanpak van EuroCollege gericht op een duidelijke sturing.

De aanpak van EuroCollege

Leren is leuk als je groeit

Veel onderwijsinstellingen kiezen er tegenwoordig voor om geen cijfers te geven. Als een leerling moeizamer meekomt met de rest van de klas wordt er vaak gedacht dat het niveau te zwaar is. Men laat deze in de meeste gevallen afstromen naar een lager niveau. In plaats van deze studenten te begeleiden en leren door te zetten, wordt het hen gemakkelijk gemaakt. Dat is geen goede zaak.

Op EuroCollege is het daarom anders. Wij volgen het principe ‘no pain, no gain’. Dit betekent dat wij onze studenten leren dat doorzettingsvermogen en wilskracht de sleutels zijn tot succes. Leren is pas leuk als je zelf voelt dat je erdoor groeit. Wij zijn een ambitieuze school voor jongeren in deze maatschappij. Ons aanbod bestaat uit erkende opleidingen. Bijvoorbeeld: international business, ondernemerschap, finance, event- & hotelmanagement en toerisme. De opleiding gebeurt in steden zoals Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

De andere aanpak van EuroCollege

EuroCollege kiest dus voor een andere aanpak. Eén die tegen de gangbare stroom ingaat van zelfstudie en onlineonderwijs. Wij maken gebruik van ervaren docenten uit het bedrijfsleven, die hun sporen hebben verdiend in het bedrijfsleven. Zij kunnen de studenten motiveren en inspireren. Wij tonen onze studenten dat doelgericht en gestructureerd toepassen van opgedane kennis de basis is om het te maken in het bedrijfsleven. Iedereen is welkom op een open dag of avond. Schrijf je in en bekijk de aanpak van EuroCollege.

Scroll naar boven