Studeren in het buitenland is niet alleen leuk, maar ook erg nuttig en leerzaam. Je volgt lessen die je in Nederland niet kunt volgen. Het staat goed op je cv en je kunt, als je internationale ambities hebt, alvast werken aan je internationale netwerk. Je ontwikkelt je op professioneel én persoonlijk vlak. 

De Hogeschool Tio biedt je talrijke mogelijkheden. Toerismestudente Shilla Verburgt: “Mijn studietijd in Helsinki was zo gaaf! Ik heb heel veel nieuwe mensen leren kennen, allerlei landen en culturen ontdekt en ook nog interessante vakken gevolgd.” Net als Shilla zijn veel andere studenten actief door naar het buitenland te gaan.

Studeren in het buitenland

Verbreed je horizon door te studeren in het buitenland

De knoop doorgehakt en besloten dat je het buitenlandavontuur aangaat? Dan gaat er een wereld voor je open. Hogeschool Tio heeft een uitgebreid internationaal netwerk en werkt alleen samen met partneruniversiteiten waarvan het niveau van het onderwijs gewaarborgd is. Wat dacht je bijvoorbeeld van Griffith University in Australië, Fairleigh Dickinson University in Amerika of Emirates Academy of Hospitality Management in Dubai?

Hotelstudente Eline Veerman studeerde een semester aan Providence University in Taiwan en noemt het een onvergetelijke ervaring: “Het is onwijs mooi land, de locals zijn heel vriendelijk en je kunt er ook nog eens super lekker eten. In het buitenland studeren is zeker een aanrader!”

Studente Hotel- en Eventmanagement Charlotte Lange is het met Eline eens: “Ik raad studeren in het buitenland zeker aan. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt en kan door heel Europa wel een slaapplek krijgen ;-)”

Een goede voorbereiding

Natuurlijk moet je je reis goed voorbereiden. Als je er tijdens je hbo-opleiding voor kiest in het buitenland te studeren, kan Tio je daarbij adviseren en begeleiden. Zo krijg jij de kans je perfect voor te bereiden op het internationale bedrijfsleven. Met een Tio-opleiding op zak ligt de wereld aan je voeten!

Scroll naar top