TSM Business School is een particuliere onderwijsinstelling die zich enerzijds richt op veelal Post-HBO in-company programma’s in verschillende bedrijfskundige specialismen. Denk daarbij aan Strategisch Management, maar ook Bouwmanagement, Prestatiemanagement en Strategische Marketing. De programma’s zijn modulair op maat samen te stellen.

Daarnaast biedt de particuliere Business School verschillende MBA’s in de richting Zorg, Bouw of Bank. Uniek is dat TSM de enige instelling is waarbij tegelijk een MBA titel en MSc graad behaald kan worden. TSM biedt daarvoor een wetenschappelijk geaccrediteerde leermethode, en stelt u tegelijk in staat om alle opgedane kennis in de praktijk toe te passen in geïntegreerde projecten.

TSM Business School ontstond in 1988 vanuit de Universiteit Twente. De technisch opgeleide UT-ers groeiden vaak door naar een managementpositie op basis van inhoudelijke kennis. Op dat moment ontbrak het hen echter nog aan bedrijfskundige kennis en leiderschapsvaardigheden.

Met opleidingen die bedrijfskundige verdieping en leiderschapsontwikkeling met elkaar combineerden, brachten wij daar verandering in. Nu, ruim 30 jaar later, verzorgen we deze opleidingen nog steeds. En met succes. 


Scroll naar boven