Hogeschool Tio

Hengelo

Tio is een particuliere instelling voor opleidingen in hospitality, toerisme en business. Tio heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Hengelo.

Over Tio

Tio is een particulier opleidingsinstituut die opleidingen aanbiedt richting hospitality, toerisme, en business, op zowel mbo als hbo-niveau. De opleidingen van het particuliere instituut zijn praktijkgericht. De studenten  worden gestimuleerd hun kennis in de praktijk toe te passen en onderwijs wordt gegeven door ervaren docenten uit de praktijk.

Het onderwijs bij Tio is kleinschalig opgezet: er zijn gemiddeld 11 studenten per les (in 2013-2014). Hierdoor is persoonlijker onderwijs mogelijk en kennen docenten en studenten elkaar. Ook worden begeleidings- en studiecoachingsuren ingeroosterd, om elke student echt persoonlijk te begeleiden. Daarnaast is het onderwijs intensief vormgegeven, met veel contacturen. Hierdoor kan een opleiding bij Tio kunnen snel doorlopen worden. Een student kan in drie jaar een hbo-diploma behalen en in twee jaar een mbo4-diploma.

 

Service

Vraag gemakkelijk informatie aan bij meerdere scholen tegelijk via ons gebruiksvriendelijke reactieformulier.
Vraag informatie aan Ga naar website

Kenmerken

 • Hengelo
 • Hoger Onderwijs,
 • leerlingen
 • MBO, HBO

  Zoek een particuliere school in de buurt

  Ontdek Tio's Topopleidingen op de open dag!
  • Plaats
  • Wat voor soort school?
  Infinity college
  Vecht College
  eurocollege
  Beeckestijn
  Europort Business School
  Instituut Blankestijn
  Intercollege Business School
  De Amsterdamse School