Sonsbeek School Of Management

Arnhem

Sonsbeek School of Management is een particulier opleidingsinstituut in Arnhem dat een aantal unieke programma’s aanbiedt op Bachelor- en Masterniveau.

Over Sonsbeek School Of Management

Sonsbeek School Of Management is een particulier opleidingsinstituut dat een aantal unieke programma’s aanbiedt op Bachelor- en Master- niveau gericht op specifieke marktsegmenten waarbij het bedrijfsleven intensief is betrokken. Deze programma’s worden aangeboden aan zowel particulieren die al een baan of bedrijf hebben als voor studenten die een fulltime opleiding willen volgen. De unieke combinatie van een particulier opleidingsinitiatief met betrokkenheid van het bedrijfsleven zorgt voor een optimale aansluiting op de eisen vanuit het bedrijfsleven.

Service

Vraag gemakkelijk informatie aan bij meerdere scholen tegelijk via ons gebruiksvriendelijke reactieformulier.
Vraag informatie aan Ga naar website

Kenmerken

 • Arnhem
 • Hoger Onderwijs,
 • leerlingen
 • MBO, HBO, BA, MA, MBA

Wanneer u kiest voor Sonsbeek School of Management bent u gegarandeerd van een opleiding die aansluit op het bedrijfsleven. Wij leren jongeren hun kracht te ontdekken en deze zo goed mogelijk in te zetten. Tijdens de opleiding komen alle aspecten van ondernemerschap aan de orde. Van leiderschap tot marketing en van recht tot innovatie. Ondernemen is een van de speerpunten tijdens de opleiding. Voor het voor leidinggevende bij een bedrijf. Sonsbeek School of Management richt zich niet alleen op Nederland, maar is wereldwijd actief.

  Zoek een particuliere school in de buurt

  Ontdek Tio's Topopleidingen op de open dag!
  • Plaats
  • Wat voor soort school?
  Notenboom Business School
  De Nieuwe School
  Winford
  Infinity college
  Cabral Instituut
  Hogeschool Tio
  Maastricht School of Management
  Luzac
  De Amsterdamse School
  IVA Driebergen Business School
  Eurocollege
  Europort Business School
  Instituut Blankestijn