Notenboom Business School

Eindhoven

Notenboom biedt opleidingen op MBO, HBO-niveau in de richtingen Business, Hospitality en Events op haar vestigingen in Eindhoven, Hilversum en Maastricht.

Over Notenboom Business School

Notenboom biedt particulier onderwijs volgens de drie p’s: persoonlijk, personal skills en proactief. De Business School is bewust kleinschalig gehouden, zodat er aandacht voor elke individuele docent is. Studenten aan Notenboom zijn ondernemend en ambitieus. In nadruk in het onderwijs van het particuliere opleidingsinstituut ligt op het ontwikkelen van business skills, die de studenten meteen in de praktijk kunnen inzetten. Ook worden zij gestimuleerd op een proactieve manier op de snel veranderende maatschappij in te spelen.

Notenboom heeft drie specialismen in diens onderwijs: Hospitality & Event-management, Marketing en (International) Business. Studenten kunnen op elk niveau instromen, en eveneens de opleidingen opeenvolgend doorlopen. De docenten op Notenboom zijn eveneens actief in het bedrijfsleven of de academische wereld, en kunnen daarom als geen ander hun deskundigheid overbrengen.

Zoek een particuliere school in de buurt

Ontdek Tio's Topopleidingen op de open dag!
  • Plaats
  • Wat voor soort school?
Luzac
Hogeschool Tio
Winford
Eurocollege
Infinity college
Instituut Blankestijn
Europort Business School
Maastricht School of Management
Notenboom Business School
IVA Driebergen Business School
Cabral Instituut
De Nieuwe School
De Amsterdamse School