Luzac

18 locaties Luzac, o.a. Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht

Luzac biedt particulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Uw kind kan bij ons terecht van brugklas tot eindexamen.

Over Luzac

Luzac biedt particulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Uw kind kan bij ons terecht van brugklas tot eindexamen. Wij geloven niet in gemiddelden, ieder kind is op zijn of haar manier opvallend en talentvol. Wel altijd met hetzelfde doel: een diploma behalen en toekomstdromen najagen. Wij staan graag in dienst van de ambities van uw zoon of dochter.

Service

Ga naar website

Kenmerken

  • 18 locaties Luzac, o.a. Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht
  • Ondersteunend Onderwijs, Voortgezet Onderwijs,
  • 3000 leerlingen
  • VMBO, HAVO, VWO
  • Kleine klassen (gemiddeld 12 leerlingen)
  • Persoonlijke aandacht
  • Maximaal resultaat
  • Schooldagen van 9 tot 5

Meerdere leerroutes

Bij ons zijn er meerdere leerroutes mogelijk. Wij luisteren naar wensen en kijken naar mogelijkheden. Uw kind kan bijvoorbeeld versneld door de leerjaren heen gaan, maar kan er ook voor kiezen om vakken op te splitsen, het vakkenpakket uit te breiden of onderwijs te volgen op meerdere niveaus.

Toonaangevend onderwijs

Luzac bestaat ruim 30 jaar. Doordat we elke leerling persoonlijk en wendbaar begeleiden tot ná het behalen van het diploma, weten we zeker dat uw zoon of dochter slaagt. Niet alleen voor Luzac, ook in zijn of haar verdere leven. Ons toonaangevende onderwijs is een bewezen succesformule waar we met recht trots op zijn. Met 19 vestigingen door het hele land is Luzac de grootste particuliere middelbare school van Nederland.

Persoonlijke aandacht

Onze klassen bestaan uit gemiddeld twaalf leerlingen. Uw kind krijgt hierdoor de persoonlijke aandacht en begeleiding die hij of zij nodig heeft. Onze docenten zijn niet alleen heel goed, ze zijn ook oprecht betrokken bij elke leerling. Extra hulplessen worden graag gegeven en huiswerk wordt zo veel mogelijk onder begeleiding op school gemaakt. Uw kind bloeit op, ook thuis blijft dit niet onopgemerkt. Als het zelfvertrouwen en leerplezier toenemen, zijn onze leerlingen tot grootse dingen in staat.

Luzac. Zo goed kan onderwijs zijn.

Zoek een particuliere school in de buurt

Ontdek Tio's Topopleidingen op de open dag!
  • Plaats
  • Wat voor soort school?
De Nieuwe School
IVA Driebergen Business School
Notenboom Business School
Eurocollege
De Amsterdamse School
Winford
Luzac
Maastricht School of Management
Europort Business School
Instituut Blankestijn
Cabral Instituut
Hogeschool Tio
Infinity college