Het Kronenburgh MEAO College verzorgt studies in voltijd. Het is een particulier college voor ‘fast track’ MBO3 en MBO4+ opleidingen. De MEAO-opleidingen zijn voltijds en bestaan uit een aantal economische richtingen: financieel, commercieel, juridisch, secretarieel, personeel, marketing, vastgoed en bank & verzekeringen.

Kronenburgh College leidt op voor verschillende functies binnen het bedrijfsleven. De MBO-opleidingen leiden tot hetzelfde niveau als het HAVO: het geeft toegang tot het HBO. De opleidingsduur is hetzelfde als de HAVO4-5: 2-jarige opleidingen (of 1-jarig sneltraject). Maar wij presenteren andere leerstof: namelijk lesstof waar je later wél wat aan hebt op het HBO of wanneer je gaat werken.

Kronenburgh College bestaat naast de voltijd MEAO uit nog vier onderdelen:
Kronenburgh Business College (deeltijd meao voor volwassenen)
International Business School (Nederlandstalig)
International Business School (English: Private education)
Kronenburgh Language College

Pluspunten

 Versnelde opleidingen: Fast Track.
 Gestructureerd onderwijs.
 Docenten uit de praktijk.
 Studenten met ambitie.
 Slimmer dan HAVO.

Service

U kunt met de school in contact treden via de onderstaande buttons.

Karakteristiek

  • MEAO, voltijd en deeltijd
  •  Gevestigd in het centrum van Den Haag
  •  (Aantal studenten)
  • Elke dinsdagavond kun je langs komen 
  • Kleinschalig

GA LEREN WAT JE WÉL INTERESSEERT!

Kronenburgh werkt met competentiegericht onderwijs, dat wil voor ons zeggen het op gestructureerde wijze werken aan je kennis, vaardigheden en werkhouding (competenties) zodat je de vakman wordt waar het bedrijfsleven op zit te wachten.

Als particulier opleidingsinstituut hechten wij aan een goede balans tussen kennisoverdracht en toepassen in de praktijk. Wij hanteren het THINK – ACT – GROW – leerprincipe. We beginnen met het aanbieden van kennis in onze werkcolleges (THINK), vervolgens gaan we oefenen tijdens de practica, stage of de beroepspraktijkvorming (ACT). Om zo uit te groeien tot die professional waar het bedrijfsleven op zit te wachten (GROW).

Verder staan wij voor ‘Activity Based Learning’ (leren door doen) wat betekent dat in al onze opleidingen de combinatie van leren en werken in de praktijk centraal staat. Leren door doen is de beste leermeester.

Als particulier opleidingsinstituut kunnen wij de beste docenten selecteren die tevens werkzaam zijn in of komen uit de praktijk van het bedrijfsleven. Middels de BPV Praktijkbegeleiders participeren werkgevers binnen ons onderwijs. Signalen uit het werkveld worden elk jaar vertaald binnen het onderwijsprogramma.

Scroll naar top