Infinity College Rotterdam

Rotterdam

Infinity College biedt particulier onderwijs aan op mavo-, havo- en vwo-niveau. Onze innovatieve aanpak staat voor betaalbaar onderwijs op maat voor uw kind.

Met 70 jaar ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs en een slagingspercentage van 96% bieden wij een oplossing voor bijna iedere leerling. Met individuele aandacht, coaching, flexibele lessen, kleine klassen en tijd voor sport en cultuur bieden wij onderwijs op maat. Door ons slimme onderwijsconcept kunnen wij dit voor ongeveer 50% van de kosten van het huidige particuliere onderwijs. In Amsterdam breiden wij uit naar 100 leerlingen, in Rotterdam is ruimte voor minimaal 50 leerlingen. Evenveel als in Utrecht.

 

Service

Vraag gemakkelijk informatie aan bij meerdere scholen tegelijk via ons gebruiksvriendelijke reactieformulier.
Vraag informatie aan Ga naar website

Kenmerken

 • Rotterdam
 • Voortgezet Onderwijs,
 • 150 leerlingen
 • VMBO-TL, HAVO, VWO
 • Kleinschalig onderwijs in een rustige en voorspelbare omgeving
 • Maximale flexibiliteit in eigen tempo en niveau per vak
 • Een persoonlijke coach die helpt om doelen te behalen
 • 70 jaar bewezen onderwijsconcept. Meer dan 96% slaagt!
 • Innovatief en betaalbaar

Leren om te leven

Onderwijs draagt bij aan het fundament van de brede ontwikkeling van leerlingen. Dat maakt het onze taak om juist de ontwikkeling van onze leerlingen optimaal te faciliteren. Wij zien onze school dus ook als een omgeving waarin leerlingen de kans krijgen om geboeid te raken. Niet alleen door de lesstof, maar ook door elkaar en de omgeving. Kortom: leren om te leven en niet leven om te leren.

Bewezen onderwijsconcept

Infinity College maakt gebruik van het bewezen onderwijsconcept van De Wereldschool. Sinds 1948 wordt succesvol wereldwijd lesgegeven.  In dit concept begeleiden vakdocenten leerlingen op afstand in het buitenland. De ouders hebben daarbij een coachende rol. Het grote voordeel van het Wereldschool onderwijs is de flexibiliteit. Het onderwijs wordt om de leerling heen gevormd.

Het Infinity College biedt dus wat jij nodig hebt! Je kunt leren op je eigen niveau en tempo.

Op het Infinity College wordt die rol van ouders vervuld door professionele coaches. Zij begeleiden je dagelijks op school bij het bereiken van je leerdoelen. Daarnaast is je vakdocent op afstand nu dichtbij. Je krijgt namelijk naast de begeleiding op afstand, ook les van je vakdocenten op school. Deze toevoegingen op het al bewezen onderwijsconcept, zorgen voor een optimale leeromgeving.

Op basis van het Wereldschoolconcept helpt het Infinity College je bij het behalen van je diploma.

Behoefte individu centraal

De snelle veranderingen in de huidige maatschappij, vragen van ons allemaal dat we blijven leren. Een leven lang leren dus. Maar hoe dan? En wat is daarvoor nodig? Wij richten ons niet enkel op het vergaren van vakinhoudelijk kennis en vaardigheden. We creëren zoveel mogelijk momenten om tot leren te komen. We leren je om te leren. Jouw ontwikkeltempo en leerbehoefte staan hierbij centraal.

De inhoud van het onderwijs wordt om jou heen georganiseerd. Zowel bij het vakkenpakket, als bij de inzet van docenten. Ook extra hulp en vakoverstijgende activiteiten organiseren we op deze manier. Alles wat jij nodig hebt om tot de gewenste ontwikkeling te komen, is op één plaats aanwezig.

Aan welke ontwikkeling werken we samen? We leren je om te leren, en creatief en probleemoplossend te denken. Het Infinity College helpt je daar graag bij.

Voorspelbaar

Een voorspelbare omgeving is een belangrijke voorwaarde voor de inrichting van flexibel onderwijs.  Voorspelbaar wat betreft plaats en tijd. De school is dus goed bereikbaar en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Lestijden zijn iedere dag van 9:00 tot 17:00 uur. Door deze lestijden is er minder of geen huiswerk thuis.

  Zoek een particuliere school in de buurt

  Ontdek Tio's Topopleidingen op de open dag!
  • Plaats
  • Wat voor soort school?
  Eurocollege
  Luzac
  Maastricht School of Management
  Infinity college
  De Amsterdamse School
  Europort Business School
  Cabral Instituut
  Notenboom Business School
  Winford
  Hogeschool Tio
  De Nieuwe School
  Instituut Blankestijn
  IVA Driebergen Business School