Europort Business School

Rotterdam

Europort Business School biedt een kleinschalige leeromgeving in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Wageningen, waar zij professionals opleidt voor het bedrijfsleven.

Europort Business school biedt met name opleidingen gericht op International Business & Management op verschillende niveaus: MBO, associate degree en HBO. MBO-opleidingen zijn ook te volgen in richtingen als Marketing of Eventmanagement. De HBO-opleidingen zijn alleen in Rotterdam en Amsterdam te volgen.

De particuliere opleider biedt kleinschalig onderwijs waar het individu centraal staat. Zo hebben beide vestigingen maximaal 250 studenten, en vinden lessen plaats in groepen van circa 10 studenten. Dankzij deze kleinschaligheid is goede begeleiding en coaching mogelijk. Studenten hebben dan ook een vaste coach voor hun gehele studietijd bij Europort Business School.

Ook is Europort Business School erg gericht op de bedrijfskundige praktijk. Met professionele docenten met praktijkervaring, nauwe relaties met bedrijven en verschillende werkbezoeken en stage maken studenten kennis met de praktijk.

Het studieprogramma van Europort Business School is intensief, uitdagend en innovatief en vraagt ambitie en hard werken van haar studenten.

Zoek een particuliere school in de buurt

Ontdek Tio's Topopleidingen op de open dag!
  • Plaats
  • Wat voor soort school?
Beeckestijn
De Amsterdamse School
Cabral Instituut
Europort Business School
Instituut Blankestijn
Hogeschool Tio
Vecht College
eurocollege
Infinity college
Intercollege Business School