.
Particuliere basisonderwijs

Instituut Blankestijn

Instituut Blankestijn is de oudste privé school in Nederland. Bij Instituut Blankestijn hanteert men een groepsgrootte van maximaal 9 leerlingen per klas. Leerlingen kunnen bij deze privé school terecht voor voorbereiding op de cito toets. Lees meer over deze prive school Utrecht: Instituut Blankestijn Utrecht

Winford

In Utrecht is een privé school die particulier basisonderwijs aanbiedt:  Winford. Bij Winford staat kwaliteit centraal. Daarnaast is het bieden van de juiste begeleiding voor ieder kind een centrale waarde op de particuliere school. Zo is er extra aandacht voor leerlingen met problemen als faalangst of juist hoogbegaafdheid.

.
Particuliere scholen voor vmbo, havo en vwo

Utrecht is bij uitstek een onderwijsstad en is dan ook een ideale, en zeer centrale plaats voor privé scholen om zich te vestigen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende privé scholen in Utrecht voor het voortgezet onderwijs. Deze verschillen van elkaar in focus, bijvoorbeeld met de nadruk op kleine klassen, begeleiding in leermethoden of extra aandacht voor leerproblemen.

Infinity College

Met 70 jaar ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs en een slagingspercentage van 96% biedt het Infinity College een oplossing voor bijna iedere leerling. Met individuele aandacht, coaching, flexibele lessen, kleine klassen en tijd voor sport en cultuur bieden wij onderwijs op maat.

Instituut Blankestijn

Instituut Blankestijn is de oudste privé school in Nederland en biedt particulier basisonderwijs en voortgezet onderwijs aan. Bij Instituut Blankestijn Utrecht hanteert men een groepsgrootte van maximaal 9 leerlingen per klas. Leerlingen kunnen bij deze privé school terecht voor voorbereiding op de cito toets en de gewone middelbare schoolopleiding.
– Reisafstand vanaf Utrecht Centraal: 9 minuten met openbaar vervoer
– Adres privé school Utrecht: Oudegracht 189

Luzac

Luzac Utrecht is een privé school voor mavo-, havo-, en vwo-niveau. Een combinatie van kleine klassen en persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat leerlingen het maximale uit zichzelf halen. Lees meer over deze privé school in Utrecht: Luzac.In de regio van Utrecht bevinden zich verschillende vestigingen van het Luzac, bijvoorbeeld in Hilversum en Amersfoort.

Winford

Op deze privé school in Utrecht werkt men met klassen van maximaal 12 leerlingen. Hierdoor is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Ook wordt de voortgang van elk kind op deze privé school in Utrecht, regelmatig terug besproken de ouders. Winford Utrecht biedt daarnaast een veilige en prettige leeromgeving.
– Reisafstand vanaf Utrecht Centraal: 9 minuten met openbaar vervoer
– Adres privé school Utrecht: Nieuwegracht 69-A

Vecht College

Het Vecht College in Breukelen biedt particulier onderwijs aan op mavo-, havo- en vwo-niveau en hanteert kleine klassen met een gemiddelde groepsgrootte van zes leerlingen.

.
Particuliere scholen voor mbo en hbo

Hogeschool Tio

In Utrecht zijn ook verschillende opleidingen voor particulier beroepsonderwijs gevestigd die volwaardige opleidingen verzorgen. De Hogeschool Tio bereidt je voor op een carrière in hospitality, toerisme en business. De vestigingen en klassen van Tio zijn klein. Haal je hbo-diploma in slechts 3 jaar en je mbo-opleiding in 1 of 2 jaar.

Eurocollege

Een andere goede opleiding is het Eurocollege. Deze opleiding biedt versnelde hbo- en mbo-opleidingen aan. Succes kent altijd dezelfde oorsprong: doelgerichte en vasthoudende actie. “Learning by doing!”.

IVA Driebergen Business School

Op steenworp afstand van de stad Utrecht is de particuliere beroepsopleiding IVA Driebergen Business School gevestigd. De IVA Driebergen Business School biedt brede particuliere mbo en particuliere hbo business opleidingen aan, bestaande uit marketing, economie, management, verkoop en techniek. Als je ambitieus bent, interesse hebt in ondernemen, management én business, dan past de IVA bij jou.