.

Particuliere basisonderwijs

.
Winford

In Rotterdam is een privé school die particulier basisonderwijs aanbiedt:  Winford. Bij Winford staat kwaliteit centraal. Daarnaast is het bieden van de juiste begeleiding voor ieder kind een centrale waarde op de particuliere school. Zo is er extra aandacht voor leerlingen met problemen als faalangst of juist hoogbegaafdheid.

.

Particuliere scholen voor vmbo, havo en vwo

.

Infinity College

Met 70 jaar ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs en een slagingspercentage van 96% biedt het Infinity College een oplossing voor bijna iedere leerling. Met individuele aandacht, coaching, flexibele lessen, kleine klassen en tijd voor sport en cultuur bieden wij onderwijs op maat.

Luzac

In Rotterdam zijn verschillende particuliere scholen voor het voortgezet onderwijs gevestigd die leerlingen voorbereiden op hun carrière. Zo is het Luzac een particuliere school in Rotterdam. Het Luzac stimuleert leerlingen persoonlijke doelen te halen en schept hiervoor de randvoorwaarden. Het Luzac heeft ook vestigingen in Dordrecht, Den Haag en Leiden.

Winford

Particuliere school Winford bevindt zich ook in de omgeving Rotterdam. In Den Haag (33 minuten met het openbaar vervoer) en Leiden (40 minuten reizen) is deze particuliere school voor middelbaar en basisonderwijs gevestigd. Met klassen van zes tot twaalf leerlingen krijgen leerlingen hier veel individuele aandacht.

.

Particuliere scholen voor mbo en hbo

.
Hogeschool Tio

In de business stad Rotterdam zijn ook verschillende opleidingen voor particulier beroepsonderwijs gevestigd die volwaardige opleidingen verzorgen. De Hogeschool Tio bereidt je voor op een carrière in hospitality, toerisme en business. De vestigingen en klassen van Tio zijn klein. Haal je hbo-diploma in slechts 3 jaar en je mbo-opleiding in 1 of 2 jaar.

Eurocollege

Een andere goede opleiding is het Eurocollege. Deze opleiding biedt versnelde hbo- en mbo-opleidingen aan. Succes kent altijd dezelfde oorsprong: doelgerichte en vasthoudende actie. “Learning by doing!”.

.

Particuliere scholen in Rotterdam zijn gevestigd in het centrum, of in goed bereikbare steden in de regio.

.

Onderstaand ziet u een overzicht van alle scholen voor particulier basis- en voortgezet onderwijs