.

Particuliere basisonderwijs

.
Winford Breda

In Breda is een privé school die particulier basisonderwijs aanbiedt:  Winford. Bij Winford staat kwaliteit centraal. Daarnaast is het bieden van de juiste begeleiding voor ieder kind een centrale waarde op de particuliere school. Zo is er extra aandacht voor leerlingen met problemen als faalangst of juist hoogbegaafdheid.

.

Particuliere scholen voor vmbo, havo en vwo

.
Erasmus College

Het Erasmus College en Lyceum is zowel gevestigd in Eindhoven als Maastricht. De particuliere school biedt regulier onderwijs van brugklas tot examen en het volgen van een versneld programma voor VMBO, HAVO en VWO (laatste 2 jaar in 1).

Luzac

In Noord-Brabant zijn verschillende particuliere scholen voor het voortgezet onderwijs gevestigd die leerlingen voorbereiden op hun carrière. Zo is het Luzac een particuliere school met vestigingen in Breda, “s Hertogenbosch en Eindhoven. Het Luzac stimuleert leerlingen persoonlijke doelen te halen en schept hiervoor de randvoorwaarden.

Winford Breda

Particuliere school Winford bevindt zich ook in de omgeving van Eindhoven. Winford Voortgezet Onderwijs leidt op voor het diploma vmbo-TL (mavo), havo en vwo. Deze diploma’s geven toegang tot het middelbaar en hoger beroepsonderwijs en het wetenschappelijk onderwijs. Sinds 2019 leiden wij in Breda ook op voor VMBO Kader/Gemengd op onze school in Breda.

.

Particuliere scholen voor mbo en hbo

.
Hogeschool Tio

In Eindhoven zijn verschillende opleidingen voor particulier beroepsonderwijs gevestigd die volwaardige opleidingen verzorgen. De Hogeschool Tio bereidt je voor op een carrière in hospitality, toerisme en business. De vestigingen en klassen van Tio zijn klein. Haal je hbo-diploma in slechts 3 jaar en je mbo-opleiding in 1 of 2 jaar.

Eurocollege

Een andere goede opleiding is het Eurocollege. Deze opleiding biedt versnelde hbo- en mbo-opleidingen aan. Succes kent altijd dezelfde oorsprong: doelgerichte en vasthoudende actie. “Learning by doing!”.

Winford Breda

Particuliere school Winford bevindt zich in Breda. Winford leidt op voor het diploma vmbo-TL (mavo), havo en vwo en sinds 2019 leiden wij in Breda ook op voor VMBO Kader/Gemengd.

.