.
Particuliere scholen voor basisonderwijs

.
Winford

In Amsterdam is een privé school die particulier basisonderwijs aanbiedt:  Winford. Bij Winford staat kwaliteit centraal. Daarnaast is het bieden van de juiste begeleiding voor ieder kind een centrale waarde op de particuliere school. Zo is er extra aandacht voor leerlingen met problemen als faalangst of juist hoogbegaafdheid.

Florencius

De privé school Florencius is gevestigd in Naarden en Amstelveen en biedt particulier basisonderwijs aan. Florencius  richt zich op de talenten van individuele leerlingen en hun persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor is een team van docenten en specialisten beschikbaar. Lees meer over: basisschool Florencius

.

Particuliere scholen voor vmbo, havo en vwo

.
De Amsterdamsche School / Winford

Op de mooiste plekken in Amsterdam zijn privé scholen gevestigd voor basis- en/of voortgezet onderwijs. De scholen zijn allen goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Sommige privé scholen bieden onderwijs voor zowel onder- als bovenbouw van het voortgezet onderwijs, zoals De Amsterdamsche School, en Winford. Met klassen van zes tot twaalf leerlingen krijgen leerlingen hier veel individuele aandacht.

Cabral Instituut

Op het Cabral Instituut haal je een diploma in 1 jaar. Je krijgt training in talent en studievaardigheden. Wij onderzoeken samen wat jij nodig hebt om te kunnen slagen. Voor diploma, zelfinzicht en studiekeuze.

De Nieuwe School

Andere privé scholen in Amsterdam richten zich speciaal op examenleerlingen, zoals De Nieuwe School. De Nieuwe School in Amsterdam bereidt al meer dan 35 jaar leerlingen voor op hun eindexamen op VMBO-t-, HAVO- of VWO-niveau. De Nieuwe School bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam aan de Herengracht en biedt plaats aan ongeveer 80 leerlingen.

Infinity College

Met 70 jaar ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs en een slagingspercentage van 96% biedt het Infinity College een oplossing voor bijna iedere leerling. Met individuele aandacht, coaching, flexibele lessen, kleine klassen en tijd voor sport en cultuur bieden wij onderwijs op maat.

Luzac

Ook het Luzac richt zich vooral op examenleerlingen. Luzac biedt particulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Bij Luzac geloven ze niet in gemiddelden, ieder kind is op zijn of haar manier opvallend en talentvol. Wel altijd met hetzelfde doel: een diploma behalen en toekomstdromen najagen.

.

Particuliere scholen voor mbo en hbo

.
Hogeschool Tio

In Amterdam zijn ook verschillende opleidingen voor particulier beroepsonderwijs gevestigd die volwaardige opleidingen verzorgen. De Hogeschool Tio bereidt je voor op een carrière in hospitality, toerisme en business. De vestigingen en klassen van Tio zijn klein. Haal je hbo-diploma in slechts 3 jaar en je mbo-opleiding in 1 of 2 jaar.

Eurocollege

Een andere goede opleiding is het Eurocollege. Deze opleiding biedt versnelde hbo- en mbo-opleidingen aan. Succes kent altijd dezelfde oorsprong: doelgerichte en vasthoudende actie. “Learning by doing!”.

.