particuliere onderwijs nederland op zorgkaart4kidsParticulier Onderwijs Nederland staat sinds kort op de website van Zorgkaart4kids. Dit is een website met een overzicht van instellingen en behandelaars met een expertise voor zorg voor kinderen en jong volwassenen.

Particulier onderwijs kan veelal een oplossing bieden bij leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, faalangst, of juist hoogbegaafdheid. Veel scholen hebben experts in dienst op dit vlak, en hebben ook veel ervaring met deze problematiek. Daarnaast zijn de klassen op particuliere scholen klein, waardoor uw kind meer persoonlijke aandacht en ondersteuning kan krijgen. De veilige leeromgeving die particuliere scholen bieden, kan net zijn wat een kind met leerproblemen nodig heeft om op te bloeien.

Meer weten over de mogelijkheden van particulier onderwijs bij leerproblemen? Lees dan dit artikel. Ook hebben wij verschillende blogs geschreven over dyscalculie, dyslexie en hoogbegaafdheid.

Over 

Fons Vernooij is actief in het ontwikkelen van websites sinds 11-11-1999. Als eigenaar van Adviesbureau CASA heeft hij portals ontwikkeld zoals onderwijsportaal.nl en vacatures-onderwijs.nl. Binnen deze portals is hij actief als webmaster van particuliere-scholen.nl en particulier-beroepsonderwijs.nl.