Open dagen Tio business School geeft informatie over de open avonden en dagen die er met grote regelmaat zijn. In de loop van het jaar komen er steeds nieuwe open dagen of avonden in beeld bij de Tio Business School. Ook kun je een dagje komen kijken om persoonlijk kennis te maken. De erkende master, hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden je voor op een carrière in hospitality, toerisme en business.

Het is belangrijk om een goede keuze te maken als je gaat studeren. In deze tijd is dat nog lastiger dan normaal. Om tot een goede studiekeuze te komen, biedt Tio jou hieronder verschillende opties om meer informatie te verzamelen. Voorkom keuzestress en laat je goed informeren! Woon een voorlichting bij, proef de sfeer, bekijk de (praktijk)lokalen en stel live al je vragen aan de studenten en docenten.  Voor algemene informatie over de Tio Business School kun je de schoolpagina bekijken.

Open dagen bij Hogeschool Top

Neem een kijkje bij Tio binnen! 👀 

Tijdens de open dagen krijg je een voorproefje van de sfeer op de Tio-vestigingen. Je kunt live het gesprek aangaan met docenten en studenten! De open dagen op de vestigingen vinden plaats in kleinschalige setting; natuurlijk helemaal coronaproof. Maximaal 30 personen per ruimte, in veel gevallen zal dit minder zijn, en natuurlijk op 1,5 meter afstand. Daardoor is er een beperkt aantal plekken beschikbaar en dien je je vooraf aan te melden. Meld je dus snel aan om zeker te zijn van een plek! Voor de meest recente informatie kun je kijken op: Tio Business School.

De eerstvolgende open dagen of avonden vind je op deze pagina

Je kunt je ook aanmelden voor een VIP open dag. Je krijgt dan een persoonlijke rondleiding van een docent of student die je van alles vertelt over de opleiding, de stages en de manier van examineren. Op elk van de vestigingen is een mogelijkheid om al dan niet met ouder(s) / verzorger(s) langs te komen en de vestiging te bekijken.

Meld je aan door op een van de data voor Open dagen Tio Business School te klikken.

VestigingKennismakingsgesprekken plus open dagen en/of avonden
Tio AmsterdamAanmelden voor individuele open dag / avond 
Tio EindhovenAanmelden voor individuele open dag / avond  
Tio GroningenAanmelden voor individuele open dag / avond 
Tio HengeloAanmelden voor individuele open dag / avond 
Tio RotterdamAanmelden voor individuele open dag / avond 
Tio UtrechtAanmelden voor individuele open dag / avond 

Scroll naar boven