open dag particuliere schoolWanneer u de beslissing genomen heeft dat u uw zoon of dochter graag naar een particuliere school wilt laten gaan, rijst de volgende vraag: welke particuliere school kiest u? Want particuliere scholen verschillen soms behoorlijk van elkaar in doelgroep, werkwijze, grootte en sfeer. Natuurlijk kunt u informatie verzamelen, maar uiteindelijk is sfeer proeven ook erg belangrijk en kan vaak zelfs de doorslag geven. Een laagdrempelige manier waarop dit kan is het bezoeken van een open dag op een particuliere school.

Als gevolg van de corona-crisis hebben veel particuliere scholen hun open dagen, voorlichtingsbijeenkomsten en kennismakingsgesprekken anders georganiseerd. Aangezien deze informatie snel kan veranderen al naar gelang de situatie, is het beste om dit rechtstreeks bij de scholen te vernemen. Wij bieden u daarom hyperlinks aan naar de speciale pagina’s op de website van de scholen die participeren in deze portal.

Particulier beroepsonderwijs (MBO en HBO)

Hogeschool Tio
www.tio.nl/opendagen/

EuroCollege
www.eurocollege.nl/aanmelden/online-open-dag/

IVA Driebergen Business School

www.iva-driebergen.nl/opendagen/

.

Particulier basisonderwijs

Winford
www.winford.nl/aanmelding/kennismakingsgesprek/

Instituut Blankenstijn
www.instituutblankestijn.nl/open-avond/

.

Particulier voortgezet onderwijs

Winford
www.winford.nl/aanmelding/kennismakingsgesprek/

Cabral
www.cabralinstituut.nl/inschrijven-cabral-instituut/

De Nieuwe School
www.denieuweschool.amsterdam

Instituut Blankenstijn
www.instituutblankestijn.nl/open-avond/

Infinity College
infinitycollege.nl/aanmelden-kennismakingswebinar/

Luzac
www.luzac.nl/afspraak-maken/

Over 

Fons Vernooij is actief in het ontwikkelen van websites sinds 11-11-1999. Als eigenaar van Adviesbureau CASA heeft hij portals ontwikkeld zoals onderwijsportaal.nl en vacatures-onderwijs.nl. Binnen deze portals is hij actief als webmaster van particuliere-scholen.nl en particulier-beroepsonderwijs.nl.