open dag particuliere schoolWanneer u de beslissing genomen heeft dat u uw zoon of dochter graag naar een particuliere school wilt laten gaan, rijst de volgende vraag: welke particuliere school kiest u? Want particuliere scholen verschillen soms behoorlijk van elkaar in doelgroep, werkwijze, grootte en sfeer.

Natuurlijk kunt u informatie verzamelen, maar uiteindelijk is sfeer proeven ook erg belangrijk en kan vaak zelfs de doorslag geven. Een laagdrempelige manier waarop dit kan is het bezoeken van een open dag op een particuliere school. Elders op deze site staat uitgebreide informatie over de scholen en de locaties waar zij actief zijn.

Als gevolg van de corona-crisis hebben veel particuliere scholen voor het voortgezet onderwijs hun open dagen, voorlichtingsbijeenkomsten en kennismakingsgesprekken anders georganiseerd. Aangezien deze informatie snel kan veranderen al naar gelang de situatie, is het beste om dit rechtstreeks bij de scholen te vernemen. Wij bieden u daarom hyperlinks aan naar de speciale pagina’s op de website van de scholen die deelnemen in deze portal..

Kijk hier voor nadere informatie:

Cabral Instituut:
cabralinstituut.nl/inschrijven-cabral-instituut/

De Nieuwe School:
denieuweschool.amsterdam

Instituut Blankenstijn:
instituutblankestijn.nl/open-avond/

Infinity College:
infinitycollege.nl/aanmelden-kennismakingswebinar/

Luzac:
luzac.nl/afspraak-maken/

Winford:
winford.nl/aanmelding/kennismakingsgesprek/

Scroll naar top