Nog geen studie gevonden? Kom dan eens langs in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht! En ontdek de wereld van Event, Hotel, Business, Finance en Toerisme op een open avond! Ook in zomer kan jij jezelf aanmelden voor september.

Open Avonden bij EuroCollege

Studeren bij EuroCollege is anders. Ontdek het zelf tijdens een open avond. Stel hier al je vragen, leer EuroCollege beter kennen en kom erachter of onze school bij jou past. We zijn open en eerlijk en helpen je graag met je studiekeuze. Een open avond bezoeken bij EuroCollege is daarom altijd waardevol.

Bekijk met eigen ogen hoe onze studenten in kleine klassen les volgen en waar ze samen komen om elkaar te ontmoeten. Onze studenten spelen de hoofdrol tijdens de open avond. Zij nemen je mee in hun ervaringen. Vraag onze studenten het hemd van het lijf en ontdek aan welke gave project zij werken. Wij staan volledig voor je klaar en geven graag antwoord op al je vragen.

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij EuroCollege in de klas te zitten? Kom dan langs voor een persoonlijke meet en greet met school!

ROTTERDAM

Westblaak 139, Rotterdam

Op donderavond van 19:30 – 21:30 uur

2018: 9 mei (woensdag), 7 juni, 28 juni

AMSTERDAM

IJsbaanpad 9-11, Amsterdam

Op dinsdag van 19:30 – 21:30 uur

2018: 8 mei, 5 juni, 26 juni

UTRECHT

Van der Valk Exclusief

Winthontlaan 4-6, Utrecht

Op zaterdag van 11:30 – 13:30 uur

2018: 2 juni, 25 augustus

www.eurocollege.nl

 

Over