instituut blankestijn wint succesawardDe nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award heeft Instituut Blankestijn uitgeroepen tot winnaar in de branche particulier onderwijs. De Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest succesvolle bedrijven in ons land. Een vakjury bepaalt de uiteindelijke winnaar van de award.

Instituut Blankestijn wordt als “unieke speler in de branche” uitgeroepen tot winnaar. Zo heeft de particuliere school het 2 jaar in 1-programma ontwikkeld. De laatste twee jaar van de middelbare school worden samengevoegd, waardoor een leerling bijvoorbeeld na de havo in een jaar ook een vwo-diploma kan halen.

Instituut Blankestijn heeft een toekomstgerichte insteek. Zo worden basisschool-leerlingen niet alleen voorbereid op de citotoets, maar ook vast op de brugklas. Kleine klassen, grote deskundigheid en ervaring en een weloverwogen leeromgeving en begeleiding van leerlingen kenmerken de particuliere school. Bovendien slaagt 95% van de leerlingen voor het eindexamen.

Bekijk ook het interview bij De Succesfactor (het tv-programma van de Nationale Busisness Succes Award) met Merlijn Blankestijn over de particuliere school en het particulier onderwijs in Nederland.

Over 

Fons Vernooij is actief in het ontwikkelen van websites sinds 11-11-1999. Als eigenaar van Adviesbureau CASA heeft hij portals ontwikkeld zoals onderwijsportaal.nl en vacatures-onderwijs.nl. Binnen deze portals is hij actief als webmaster van particuliere-scholen.nl en particulier-beroepsonderwijs.nl.